Baby Space - Økologisk hudpleje

Så snart vejret bliver køligere og der kommer frostvejr påvirkes huden. Det gælder både for børn og voksne. Men heldigvis er der hjælp og hente.
Jeg døjer selv med extrem tørre hænder i de kolde måneder og kan ikke nøjes med en alm. håndcreme - Der skal noget mere til.
Jeg har fået denne nye skønne serie i shoppen fra Danske Baby Space og er i fuld gang med at teste produkterne. Indtil videre kan jeg ikke få armene ned af begejstring.
Baby olie til tør hud og Baby balm - Moisturizing Effect har indtil videre blødgjort og plejet mine tørre hænder til UG ♥.

Som sagt er jeg meget begejstret for produkterne fra Baby Space - Der er virkelig tænkt på alle "problemer" i forhold til tør hud. Bl.a denne S.O.S buttom care til røde numser. Årh jeg husker tydeligt da mine drenge var små og havde røde numser. De er i dag 11 og 14 år, dengang skulle vi bare bruge zinksalve og man skulle altså være heldig hvis det hjalp. Nå men den her S.O.S buttom care er altså genial, den indeholder bl.a morgenfrue, mandel smør og vitamin E + en masse andre gode ingredienser. Alle ingredienserne er tilmed økologiske. Husk ved bleskift inden cremen smøres på den røde numse at huden skal være HELT tør. 

Døjer du eller dit barn med ekstrem tør hud i ansigtet og på hænderne, så finder du hjælpen her i denne baby balm. Den giver god fugt og tilpas fedt til huden, så huden efterlades blød og smidig efter brug. Brug gerne baby olien før cremen.

  

Derudover findes der vådservietter - hår og body shampoo - en bamse med lavendel som har en beroligende effekt og dermed perfekt for barnet og sove med, hvis han eller hun ikke kan falde til ro. Og så en hel bog med 10 kapitler. Det er en bog med tips og tricks til dig som forældre, her får du hjælp til hvordan du giver dit barn en sund og velplejet hud i en travl hverdag. 

Men bogen fortjener simpelhen et blogindlæg for sig selv

Posted on 2016-10-25 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling