Hvordan opstod ideen til Petitflora ♥

Hvordan opstod ideen til Petitflora ♥

Fra drøm til virkelighed...

Flere har spurgt mig hvordan ideen til Petitflora opstod. Petitflora er navnet på min webshop, men ligger også navn til mit eget design af børnetøj.

Det hele starter faktisk i slutningen af 2009 der havde jeg en fysisk butik i den lille by vi bor i, butikken havde jeg haft siden 2007. Der solgte jeg dametøj, børnetøj og brugskunst, en stor lækker sammenblanding. Butikken gik ikke godt på det tidspunkt pga. finanskrisen. Jeg lukkede butikken i starten af 2010. Nå men nok om butikken.

Hvorfor så lige lave mit eget Børnetøjs mærke?

Ja det må i nok spørge om. Jeg har aldrig (læs ALDRIG ) interesseret mig for at sy... Jeg havde prøvet det engang da jeg lige var flyttet hjemmefra som 18 årig. Der var jeg vild opsat på, at skulle sy gardiner og puder til min nye lejlighed - P U U E H A A ♥

Jeg vil lige tilføje at min mor og min mormor altid har syet rigtig meget og været rigtig dygtige til det. Nå men jeg fik syet hejsegardiner ( Eller forsøgte ihvertfald ) og puder. Normalt starter man jo med at måle stoffet og sætte klappenåle i osv., det gjorde jeg ikke. Normalt sidder et hejsegardin jo pænt lige i vinduet, det gjorde mine ikke, de var skævere end det skæve tårn i Pisa. Og det var altså ikke noget man ikke lige lagde mærke til, for stoffet var storblomstret i grønne, gule og orange farver - hold nu op.

Men jeg var faktisk ret glad for mine gardiner , ha ha ha. Da min mor kom forbi for at se min kreation udbrød hun bare: Lille skat dem kan du altså ikke have hængende ♥ Jeg vil gerne sy nogle nye til dig. Men stædig som jeg er, takkede jeg pænt nej tak til nye gardiner. Det gjorde jeg dog så lidt senere da jeg godt kunne se at det duede sgu ikke det der.

Det var der i 1992 jeg fik min debut med mine famøse gardiner og puder. Derefter syede jeg ikke mere overhovedet - Før år 2009 der begyndte jeg at interessere mig for det for alvor. Jeg fik købt en symaskine og en overlooker (det er den der laver de pæne kanter ) ♥

Jeg lavede en aftale med min søde Mormor ( hun er 81 år i dag ) om at jeg hentede hende om formiddagen ( det blev til rigtig mange dage ) og så lærte hun mig ellers ALT om at sy, sytekniker, mønstre osv. osv. Så begyndte det jo for alvor og blive sjovt når jeg pludselig kunne finde ud af det. Det skal dog lige siges at der er smidt en MASSE ud i starten som jeg syede fordi det ikke var godt nok. Men som min Mormor sagde dengang, det er den eneste måde du lære det på. Og hun havde så evig ret. Det og så en stor portion stædighed og et brændende ønske om at få det til at lykkedes.  

2014 blevet året hvor tøjet rigtig kom frem og så dagens lys, og hvor flere købte tøjet. Jeg håber at endnu flere får kendskab til mit tøj, og får lyst til at klæde deres små guldklumper i det ♥

Det var historien om min baggrund for at starte mit eget brand af børnetøj og tilbehør.

Nogle gange er verden lidt "lille" jeg tror ikke der var mange af mine venner og familie der ville have troet på mig hvis jeg for 10 år siden havde sagt, at jeg skulle have mit eget tøjmærke en dag ♥

Man skal følge sin drøm og springe ud i det ♥

Posted on 2015-11-12 by Anja 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling