Black friday hos Petitflora

Black friday hos Petitflora

Tyvstart dine Julegave indkøb på Black Friday

Black Friday er jo den perfekte dag til at få købt nogle af julegaverne. Du kan være heldig at finde lige det du er på udkig efter. Selvom du køber julegaver fra nogle af de vanvittige gode tilbud du finder hos Petitflora på Black Friday den 26 november, så kan de byttes til og med den 20 januar 2022. 

Hvis du vil have byttemærke på noget af det du køber til Black Friday så skal du bare skrive at det er en gave i kommentarfeltet der hvor du betaler - så sætter jeg et byttemærke.

Find de bedste Black Friday tilbud 

Jeg lover dig at jeg finder en masse fine og lækre varer frem til Black Friday. Hos Petitflora skal du have de bedste tilbud denne dag.

Som du måske ved, designer og syr jeg alt tøjet fra Petitflora. Og noget af det der er helt vild populær hver sæson er leggings og nederdele og jeg lover dig at nogle af dem også kommer med Fredag den 26 november 2021 når vi rigtig gir den gas og fejre Black Friday! 

Huerne fra Petitflora er også rigtig populære - især dem med kvast. Kvasten er nemlig ikke lavet af ægte pels, men af naturtro akryl. Et pænt udvalg af huerne vil du også kunne finde til Black Friday.

Derudover finder du en masse lækkert økologisk babytøj og børnetøj til fuldstændig vanvittige priser.

Ses vi til Black Friday hos Petitflora?

Jeg håber du har lyst til at kigge forbi shoppen på Black Friday. Jeg ved fra sidste år at det bliver en travl dag. Så hvis du har nogle spørgsmål så send gerne en SMS til mig 

31 37 02 54 så hjælper jeg dig fluks.

Jeg glæder mig til vi ses online fredag den 26 november 2021 til et brag af en fest.

Kh Anja

Se her ♡ det er måske noget for dig
Læs mere om de søde babyer
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu