Hårbøjler til dig med fedtet amme hår der klasker

Hårbøjler til dig med fedtet amme hår der klasker

Hårbøjler til dig med fedtet amme hår der klasker!!!

Findes der en hårbøjle til fedtet amme hår?

JEPS, det gør der.

Hårbøjlen kan endda også bruges til amme hår der klasker. Hvis du har små børn, kender du helt sikkert til amme hår !!!

Du kender helt sikkert også til at håret er fedtet, da det ikke er dig der kommer i første række, når det kommer til udseendet når dit barn er lille.

De første mange måneder efter du har født guldklumpen, drejer alt | LÆS ALT | sig om den lille ny. Og sådan skal det være.

Billedet er venligst udlånt af Lykkebylykke.dk

Hvad er ammehår egentlig!!!

Ammehår er helt nøjagtigt de hår der sidder ved tindingen - og de stritter ud til hver side. " Ammehår" opstår helt naturligt når du er gravid og derefter når du ammer din baby. Når du er gravid gennemgår din krop en masse ændringer, også når det gælder dit hår.

Du kan f.eks  have haft et lækkert tykt hår inden du blev gravid - et hår der var nemt og sætte, altså et hår der ikke voldte de store problemer for dig. Så bliver du gravid og er vild lykkelig over situationen ♥ og ret hurtigt begynder du måske og mærke de første forandringer i din krop.

Forandringerne mht. til dit hår, kan være at dit hår til, at starte med vil blive lidt mørkere. Dit hår vil også blive mere skrøbeligt igennem graviditeten. Når du så har født banker ammehåret for alvor på. Det er ret naturligt at håret begynder og falde af i små totter. Som regel kan du kende "ammehåret" på, at du starter med at tabe håret ved tindingerne, og på den måde får du altså lidt høje tindinger. Så det er altså ikke kun mændene der får høje tindinger med alderen.

Dit hår / hårstrukturen kan også meget nemt ændre sig. Håret kan stadig være lidt mørkere end tidligere - det kan se fedtet ud selvom du vasker det.

Håret kan være "stresset", for selvom det kaldes ammehår er det ikke selve amningen der laver forandringerne i dit hår. Din krop kan være lidt stresset f.eks. efter din fødsel. Og når du har født og skal i gang med at få amningen i gang, kan det også påvirke din krop. Men når du tænker over hvad du fik ud af din fødsel ♥ kan du så ikke leve med lidt ammehår - selvom det kan være drøn irriterende.

Her er 5 gode råd til at pleje og styrke ammehåret:

>> Kom lidt voks i det hår der stritter ud til siderne.

>> Vask håret max. 1 - 2 gange om ugen.

>> Sørg for at få godt med fiskeolie og B vitaminer.

>> Gå til frisøren ca. hver 3 mnd. og få klippet håret det hjælper med at håret bliver tykkere.

>> Spørg frisøren til råds om gode opbyggende hårprodukter.    

      Hårbøjle fra Bow`s by stær i karry velour

Hvordan bruger du en hårbøjle?

Hårbøjler kan bruges på rigtig mange måder. Til hverdag hvor der ikke er meget tid til at sætte håret - f.eks. når du er på barsel med din lille guldklump. Og uanset om du har kort,  mellem langt eller langt hår kan hårbøjlen bruges. Hvis du har langt hår er det vanvittig praktisk lige at tage en hårbøjle på, hvis du ikke har tiden til at føntørre og glatte håret hver dag.

Føler du håret bare klasker, kan du lave en hestehale og tage hårbøjlen på. Du behøver ikke og lave hestehale eller andet, du kan bare tage bøjlen på. Hårbøjlen er din redning når håret lever sit eget liv.

Hvis du har kort hår, behøver du jo faktisk ikke hårbåndet til at holde håret væk fra ansigtet osv. Men du kan sagtens bruge den, da det er super smart til en kort håret med en lækker hårbøjle. 

Husk også at hårbøjlen er fantastisk hvis du skal til fest, en hårbøjle bliver pludselig utrolig elegant hvis du er hoppet i en smart kjole eller nederdel.

Jeg håber du blev lidt klogere på hvad ammehår er - og hvorfor du har det. Og hvad du kan gøre for at mindske det.

Posted on 2019-11-15 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling