Meraki mini - Gå glad i bad

Meraki mini - Gå glad i bad

Meraki mini

Indimellem har børnene bare ikke lyst til at "Gå glad i bad". For det meste er det jo os forældre der bestemmer

at de skal i bad. 

Jeg husker så tydeligt bade rutinerne hjemme hos os da mine 2 drenge Frederik og Xander var helt små.

Hold nu op nogle kampe vi havde.

Meraki er Dansk når det er aller bedst. Designet og produceret i danmark. Designerne bag, lægger stor vægt på at produkterne skal være simple. Hele serien fra Meraki er inspireret af den danske natur.

Det er livstilsprodukter til babyer og børn med blide og plejende ingredienser fra den danske natur.

Alle flasker og tuber i serien er nøje designet så der er en rød tråd igennem. Hvert produkt passer ind på alle badeværelser. 

                                           

Hvis bare Meraki mini havde været der da mine drenge var små 

Meraki mini ville uden tvivl have været min redning da mine drenge var små. Men desværre fandtes Meraki mini

ikke den gang. Jeg ville ønske jeg kunne have badet dem i den lækre bade sæbe med fugtgivende ingredienser.

Eller have fjernet det arp drengene havde, på en skånsom måde med meraki mini baby olie. Aller helst ville jeg rigtig gerne kunne have vasket deres hår, i shampooen med de fugtgivende ingredienser, som

også har en beroligende effekt på den sarte hovedbund. Shampooen kommer i en smart pumpe flaske. Pumpen gør

det nemt og dosere den rette mængde shampoo.

Shampooen omdannes til en super lækker og blød skum. Og bedst af alt med shampooen fra Meraki er at den ikke

svier i øjnene. 

Genialt tænkt af Meraki - de små dyr på produkterne

Ja, jeg er faktisk helt vild med alle produkterne fra Meraki. Det er milde økologiske produkter uden nogen form for skadelig kemi.

Og så dufter de så dejligt - friske og rene.

Hver flaske har et lille dyr på forsiden. Det er da fuldstændig genialt. Børnene kan selv finde hårshampooen når der skal vaskes hår... Det er der flasken med den lille elefant skal findes frem. Og når barnet skal vaskes, er det flasken med den lille fisk der skal findes.

Det er da genialt. På den måde bliver det også sjovere for de små når de skal bades.

Meraki håndklæde med hætte til babys bad

Håndklædet fra Meraki er super lækkert. Virkelig blødt og i en lækker økologisk bomuld. Det gode ved håndklædet er at der er en hætte på.

Du tænker måske at et almindeligt håndklæde uden hætte er fint nok ... det er det også. Men hætten gør altså at du kan svøbe din baby ind efter badet, og små babyer ved ikke noget bedre end at blive svøbt. Har du tænkt over når babyen lige er blevet født, det første jordmoderen gør er, at svøbe barnet ind.

For det første giver et svøb barnet varme. For det andet giver det en utrolig tryghed for den lille baby. At blive svøbt ind, samtidig med at ligge i mor eller fars favn, det er tryghed ud over alle grænser. 

Når der er hætte på håndklædet er hele barnets krop dækket når du tørre ham eller hende efter badet. Hvis du tørre med et håndklæde uden hætte er der et stykke fra hovedet og ned til skulderene hvor det er barn. Er håret vådt, drypper det og det kan let føles koldt.

Hårbørste fra Meraki med ergonomisk håndtag

Hårbørsten fra Meraki er ikke bare en hårbørste. Det er en børste der er lavet i den flotte lyse ahorn træ. Derudover er børsten med ergonomisk håndtag, det er et plus når barnet selv skal børste håret. Piggene der er på er runde, det gør friseringen nemmere.

Med de runde pigge er det let og redde håret ud, uanset om det er lidt filtreret eller ej.

Selve børste puden hvor piggene sidder på er lavet i naturgummi, det gør den meget blød og fleksibel. 

Prøv når du børster hår på dit barn at gøre det i lette og blide bevægelser, det giver en føelse af blid hårbunds massage.

Baby olie - her får du mit bedste tip med Meraki baby olien

Jeg er stor fan af olien til børn fra Meraki. Jeg er som sagt vild med alle produkterne fra Meraki mini.

Baby olien er super god til den sarte tørre babyhud. Kom lidt af olien i vandet når du bader din baby. Olien trænger hurtigt ind i huden uden at fedtet, og efterlader hud blød og lækker. 

Har dit barn arp? Altså tørre hudpletter i hovedbunden - det har de fleste små børn. Så er babyolien her din absolutte redning!!!

Smør lidt olie på det tørre område og lad det sidde lidt. Derefter nulder du området let med en vaskeklud, stille og blide bevægelser. Arpen forsvinder let. Du kan med fordel børste barnets hår let med hårbørsten fra forrig billede. Det er ren welness for din lille baby.

Nu skal du have mit MOR tip... Jeg bruger babyolien fra Meraki til at fjerne makeup og mascara med. Den er GENIAL, intet mindre. Jeg kommer lidt olie på begge mine pegefinger, derefter massere jeg øjenvipperne let med olien. Så tager jeg en vådserviet og kommer lunken vand på, og tørre mascaraen af vipperne. Det hele foregår let og elegant, og skader ikke vipperne på nogen måde: Tværtimod plejer olien dine vipper.

Jeg håber du kunne bruge alle mine tips om alle de skønne økologiske plejeprodukter fra Meraki mini.  

Posted on 2019-06-02 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

Relaterede indlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling