Moderigtige vinterhuer til børn

af

Når vinteren melder sin ankomst, er det tid til at få fyldt børnenes garderober op med lækre varme, bløde og flotte huer.

     

Moderigtige vinterhuer i flotte farver og print

Det anbefales at babyer og børn bruger huer i vinter månederne. Og hvorfor ikke køber huer der er moderigtige og praktiske.

Vælger du en vinterhue i uld, kan vinteren nydes!

Som sagt er det vigtigt, at du vælger den rigtige hue til dit barn i den kolde tid. Du skal først og fremmeste tænke, at materialet på huen, du vælger til dit barn er lavet af et godt naturprodukt. Det anbefales at baby merinould er noget af det bedste du kan vælge, når det gælder huer til børn. Så skal du overveje om det skal være en smart hue, eller om den skal være praktisk.

Skal det være en smart hue dit barn skal have på når i skal på shoppetur i storcenteret eller på besøg hos familien? Så behøver du ikke og gøre dig de store overvejelser, med hensyn til om huen varmer hele hovedet og ørene osv.

Men nu skal vinteren jo nydes i fulde drag med de små poder, og måske skal i ud i sneen og lege, og der er det altså vigtigt med en god og varm hue. Her kan du med fordel vælge en babyhjelm i baby merinould.

Den strikkede djævlehue dækker hele barnets hoved samt ørene og har dermed en rigtig god pasform. Huen bindes foran ved hagen med et bindebånd, der også er strikket i merinould.  Bindebåndet sikre også, at huen sidder tæt.

Ulden som huen er lavet af, har den fantastiske egenskab at den er temperatur regulerende. Det vil sige at du ikke skal spekulere over om barnet fryser hovedet eller ørene på de rigtig kolde dage. Hvis dit barn f.eks. sveder, absorber ulden helt automatisk væsken (sveden) væk fra kroppen.

Hvis du f.eks. bruger en hue der er lavet af et syntetisk materiale, vil sveden ikke absorberes fra kroppen. Det syntetiske materiale vil efterlade huden varm og våd - det vil med sikkerhed føles meget ubehageligt for barnet. Fryser barnet, vil ulden varme kroppen til den helt rigtige temperatur.

                                 

Hvor tit skal jeg udskifte mit barns uld hue?

Det skal du faktisk ikke ret tit. Selvfølgelig hvis huen er blevet for lille til dit barn, skal den skiftes til en større. Men en babyhjelm i uld, kan holde i rigtig mange år, hvis du plejer den som den skal. Så er der mindre søskende til dit barn, skal du endelig lade huen gå i arv - det er da bæredygtighed der vil noget.

For at bevare uldens gode egenskaber er det vigtigt. at du vasker huen efter vaskeanvisningen. Gør du ikke det, vil de gode egenskaber forsvinde.

Og du behøver ikke og vaske huen ret tit, det er nok bare at hænge den udenfor og blive luftet indimellem. Med mindre barnet f.eks. har gylpet på huen, så er det selvfølgelig nødvendigt at vaske den. Hue i uld tørre hurtig.

Husk at klæde dit barn ordentlig på i kulden - hellere lidt for varmt end for koldt.

Se Petitfloras store udvalg af huer til børn

Relaterede artikler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu