Find den perfekte vinter hue

af

Når vinteren melder sin ankomst, er det tid til at få fyldt børnenes garderober op med lækre varme, bløde og flotte huer. Det anbefales at babyer og børn bruger huer i vinter månederne. Det ligger lige til højre benet, at købe børnehuer der er moderigtige og praktiske. Huer til baby og huer til børn har en hel klar funktion, og det er selvfølgelig at varme barnets øre og hoved. 
Det er en god ide`og være i god tid når børnenes huer skal shoppes.

Beskyt dit barn mod kulden med trendyer vinterhuer

Vinterhuer til børn er populære … og et nødvendigt stykke tøj. Huer er lavet med henblik på at holde børns hoved og ører varme. Vinterhuer til børn fås i mange forskellige designs og materialer, så det er vigtigt at vælge en hue der passer til netop dit barns behov.


Huer til piger i feminine design

Selvom pigernes hue skal være varm og praktisk, kan den sagtens være flot og feminin samtidig. Er du på udkig efter en pige hue i flotte farver og print er du landet det rigtige sted. Som det er med tøj generelt, elsker piger huer der er flotte, feminine og seje. Det er kun fantasien der sætter grænser, når lille pigen skal have huer til vinterens kolde måneder. Om det skal være: 

• Huer med pels 

• Huer i flotte farver

• Huer med feminine print

Så finder du det hele i Petitfloras flotte udvalg.

Huer til drenge med seje print

Drenge vil gerne se lidt seje ud. Derfor må der gerne være lidt seje og sjove print på drenge huer. Det store hit til drenge er en beanie, der er et lidt sejt udtryk over den. Nu skal huer til drenge jo ikke kun være smarte. Huerne skal også være varme og behagelige.

De små drenge bruger meget tid på legepladsen i børnehaven, også om vinteren. Til drenge over 3 år, er en beanie hue et godt valg. Den varmer både hoved, øre og nakken. Mange drenge er faktisk så vilde med de bløde beanier, at de elsker at bruge dem dagen lang, som en kasket.

Petitfloras beanie huer er et godt valg til drengene. Den er fremstillet i jersey, som er blød bomuld med lidt stræk i. Den sidder godt og tæt til hovedet.

Er du på udkig efter en god og varm strikhue til din lille baby dreng, kan Petitfloras babyhjelme anbefales.

Strikhue - Strikhuer i blød uld 

Vælger du en vinterhue i uld, kan vinteren nydes!

Som sagt er det vigtigt, at du vælger den rigtige hue til dit barn i den kolde tid. Du skal først og fremmeste tænke, at materialet på huen, du vælger til dit barn er lavet af et godt naturprodukt. Det anbefales at baby merinould er noget af det bedste du kan vælge, når det gælder huer til børn. Så skal du overveje om det skal være en smart hue, eller om den skal være praktisk.

Skal det være en smart hue dit barn skal have på når i skal på shoppetur i storcenteret eller på besøg hos familien? Så behøver du ikke og gøre dig de store overvejelser, med hensyn til om huen varmer hele hovedet og ørene osv.

Men nu skal vinteren jo nydes i fulde drag med de små poder, og måske skal i ud i sneen og lege, og der er det altså vigtigt med en god og varm hue. Her kan du med fordel vælge en babyhjelm i baby merinould.

Den strikkede djævlehue dækker hele barnets hoved samt ørene og har dermed en rigtig god pasform. Huen bindes foran ved hagen med et bindebånd, der også er strikket i merinould.  Bindebåndet sikre også, at huen sidder tæt.

Ulden som huen er lavet af, har den fantastiske egenskab at den er temperatur regulerende. Det vil sige at du ikke skal spekulere over om barnet fryser hovedet eller ørene på de rigtig kolde dage. Hvis dit barn f.eks. sveder, absorber ulden helt automatisk væsken (sveden) væk fra kroppen.

Hvis du f.eks. bruger en hue der er lavet af et syntetisk materiale, vil sveden ikke absorberes fra kroppen. Det syntetiske materiale vil efterlade huden varm og våd - det vil med sikkerhed føles meget ubehageligt for barnet. Fryser barnet, vil ulden varme kroppen til den helt rigtige temperatur.

                           
Hvor tit skal jeg udskifte mit barns uld hue?

Det skal du faktisk ikke ret tit. Selvfølgelig hvis huen er blevet for lille til dit barn, skal den skiftes til en større. Men en babyhjelm i uld, kan holde i rigtig mange år, hvis du plejer den som den skal. Så er der mindre søskende til dit barn, skal du endelig lade huen gå i arv - det er da bæredygtighed der vil noget.

For at bevare uldens gode egenskaber er det vigtigt. at du vasker huen efter vaskeanvisningen. Gør du ikke det, vil de gode egenskaber forsvinde.

Og du behøver ikke og vaske huen ret tit, det er nok bare at hænge den udenfor og blive luftet indimellem. Med mindre barnet f.eks. har gylpet på huen, så er det selvfølgelig nødvendigt at vaske den. Hue i uld tørre hurtig.

Husk at klæde dit barn ordentlig på i kulden - hellere lidt for varmt end for koldt.

Se Petitfloras store udvalg af huer til børn

Se her ♡ det er måske noget for dig
Læs mere om de søde babyer
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu