Babyhjelm med kvast til baby

Babyhjelm med kvast til baby

Babyhjelm i baby merinould

En babyhjelm i merinould er et godt bud på hvordan du klæder din baby rigtig på om vinteren. Vinteren er forbundet med kulde, sne og hygge.

Det er dog alt for sjældent, at vi er så heldige at landet bliver dynget til i sne. Men kulden er her.

Et vigtigt råd til dig som forælder er, at du skal huske på, at dit lille barn ikke kan mærke kulden på samme måde som vi voksne kan.

Først fra 1 - 2 års alderen vil barnet selv kunne fortælle, at det har det for varmt eller for koldt.

Heldigvis er det ikke så svært, at klæde dit barn ordentlig på i kulden. Babyhjelmene fra Petitflora er lavet i baby merinould, og med sådan en hue er du sikker på at dit barn ikke fryser eller sveder om hovedet.

           Babyhjelm / strikket i baby merinould / offhvid Uld babyhjelm med kvast / oldrose

Vælger du en Babyhjelm i uld så vinteren kan nydes

Som sagt er det vigtigt, at du vælger den rigtige hue til dit barn i den kolde tid. Du skal først og fremmeste tænke, at materialet på huen, du vælger til dit barn er lavet af et godt naturprodukt. Det anbefales at baby merinould er noget af det bedste du kan vælge, når det gælder huer til børn. Så skal du overveje om det skal være en smart hue, eller om den skal være praktisk.

Skal det være en smart hue dit barn skal have på når i skal på shoppetur i storcenteret eller på besøg hos familien? Så behøver du ikke og gøre dig de store overvejelser, med hensyn til om huen varmer hele hovedet og ørene osv.

Men nu skal vinteren jo nydes i fulde drag med de små poder, og måske skal i ud i sneen og lege, og der er det altså vigtigt med en god og varm hue. Her kan du med fordel vælge en babyhjelm i baby merinould.

Den strikkede djævlehue dækker hele barnets hoved samt ørene og har dermed en rigtig god pasform. Huen bindes foran ved hagen med et bindebånd, der også er strikket i merinould.  Bindebåndet sikre også, at huen sidder tæt.

Ulden som huen er lavet af, har den fantastiske egenskab at den er temperatur regulerende. Det vil sige at du ikke skal spekulere over om barnet fryser hovedet eller ørene på de rigtig kolde dage. Hvis dit barn f.eks. sveder, absorber ulden helt automatisk væsken (sveden) væk fra kroppen.

Hvis du f.eks. bruger en hue der er lavet af et syntetisk materiale, vil sveden ikke absorberes fra kroppen. Det syntetiske materiale vil efterlade huden varm og våd - det vil med sikkerhed føles meget ubehageligt for barnet. Fryser barnet, vil ulden varme kroppen til den helt rigtige temperatur.

Ulden hjælper altså kroppen til at regulere kulde og varme. 


                          Hvor tit skal jeg udskifte mit barns uld hue?

Det skal du faktisk ikke ret tit. Selvfølgelig hvis huen er blevet for lille til dit barn, skal den skiftes til en større. Men en babyhjelm i uld, kan holde i rigtig mange år, hvis du plejer den som den skal. Så er der mindre søskende til dit barn, skal du endelig lade huen gå i arv - det er da bæredygtighed der vil noget.

For at bevare uldens gode egenskaber er det vigtigt. at du vasker huen efter vaskeanvisningen. Gør du ikke det, vil de gode egenskaber forsvinde.

Og du behøver ikke og vaske huen ret tit, det er nok bare at hænge den udenfor og blive luftet indimellem. Med mindre barnet f.eks. har gylpet på huen, så er det nødvendigt at vaske den. Når du vasker din uld hue vil den tørre ret hurtigt, da ulden jo absorbere væsken.

Husk at klæde dit barn ordentlig på i kulden - hellere lidt for varmt end for koldt.

Se alle babyhjelmene fra Petitflora her.

 

Posted on 2018-12-25 by Anja 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

Relaterede indlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling