Gæt hvem der elsker denne hue mest?

af

Sådan skrev Milles mor til mig den anden dag

Bomulds hue der spreder glæde

Og jeg må indrømme at det var en af de beskeder der gjorde mig virkelig glad, samtidig rørte den mig også. Milles mor skrev at hun havde købt en bomulds hue på Petitfloras webshop. Tina, som Milles mor hedder, skrev at det var første gang hun havde besøgt min webshop.

Hun var faldet for den rosa hue med kvast, plus en matchende bluse med flæser og nogle fine blomster leggings. Hun var dog lidt spændt på om Mille overhovedet ville bruge huen, Mille er nemlig en lille prinsesse som elsker flotte frisure, og en hue gør jo ikke altid noget godt for frisuren.

Tina skrev, at Mille elskede huen, så kunne smarte frisure, være smarte frisure. Men der var altså også en anden der elskede huen lige så meget - Det var familiens lille bomuldshund Coco. Til at starte med troede jeg det var en fejl at det var hunden, jeg tænkte der nok skulle have stået Milles lillesøster. Men den var altså god nok.

Hunden elsker også denne hue med kvast!

Familiens hund Coco elsker altså Milles hue med kvast ligeså meget som Mille gør. I følge Milles mor Tina, er Mille en bestemt dame på 4 år. En dag da hun kom hjem fra børnehave, lagde hun huen og jakken på gulvet i deres bryggers.

Det skulle hun aldrig have gjort. Hunden Coco øjnede nemlig med det samme muligheden for at snuppe huen. Mille blev så gal!!, at hun hylede og skreg i en halv time, selvom hun faktisk fik huen fra hunden med det samme. Men dele ville hun altså ikke, og som mor Tina skrev: Blev Mille ved med at græde, fordi det var hendes aller bedste hue, og hun blev så nervøs for at hun ikke fik huen igen.

Coco afleverede lidt modvilligt huen igen … efter mor Tina lokkede med godbidder!!! Og der blev fred i det lille hjem igen. Mille annoncerede dog ret bestemt, at fra dags dato sov hun altså med huen på om natten, fordi hun synes den er så dejlig blød, og så selvfølgelig fordi hun så var sikker på at hunden ikke tog den igen.

Nu sidder du måske og tænker: Mit barn kan da ikke sove med en hue på om natten. Jo, jo for pokker, ingen problemer i det. Alle huerne fra Petitflora er så dejlig bløde og behagelige. Milles hue er med kvast, og kvasten kan let tages af. Ønsker du en hue uden kvast, finder du et stort udvalg af beanies her.

På med nathuen!

Inden sengetid når Mille har børstet tænder, tager hun nat huen på, det er da for sødt. Mor og Mille har dog en aftale om, at kvasten klikkes af når hun bruger den som nat hue. Ofte tager Mille dog huen af inden hun falder i søvn. Skulle det ske at hun er faldet i søvn med den, tager mor Tina den forsigtigt af hende, når hun kysser hende et sidste godnat. 

Huen ligger hun forsigtigt ved siden af Mille. Om morgenen når Mille vågner bruger hun den som nusseklud, inden hun igen tager den på når hun skal afsted i børnehave.

Shop Mille og Cocos yndlings hue hos Petitflora

Mor Tina skriver at det eneste problem ved at Mille også bruger huen som nat hue, af frygt for at hunden Coco skal tage den igen, er at det er svært at få den vasket. Men som hun skriver, er der heldigvis en løsning på det: Jeg må ind i din webbutik og bestille nogle flere huer, for dem kan vi bare ikke undvære herhjemme.

Det var en sød lille historie, jeg ville dele med dig. Det er så sjovt og hyggeligt med den slags. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi tænkt at mine huer, skulle bruges som nusseklud og nathue, men hvor er det skønt at en hue kan have flere funktioner. Og tænkt hvis lille Coco havde fået lov til at rende med huen, gad vide hvilken funktion den så havde haft.

Se her ♡ det er måske noget for dig
Læs mere om de søde babyer
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu