Fuzzies / Kvalitets basis børnetøj i økologisk bomuld

By Fuzzies

By Fuzzies er et helt nyt mærke på det danske marked indenfor børnetøj. By Fuzzies er grundlagt af skaberen bag Fuzzies, som laver hjemmesko og strømper til børn. By Fuzzies så dagens lys i det tidlige forår 2017. By Fuzzies første kollektion består af:

*  Leggings - Hvis du klikker HER kommer du til siden med leggings.

* Bodystockings i 3 forskellige varianter - body uden ærme - body med kort ærme - body med lang ærme - Klik HER for at se bodyerne.

* Fine lette elefanthuer i et lag - Se de skønne huer HER.

Alt sammen er lavet i økologisk bomuld , By Fuzzies produkter er mærket med Svanemærket.

    

                                     

Svanemærket er din garanti for at alle produkterne fra By Fuzzies er underlagt de krav der sikre , at tøjet ikke indeholder kemiske stoffer, tungmetaller og farvestoffer. Alle disse unødvendige stoffer er nemlig skadelige for os mennesker og for miljøet.

Det er da en rar tanke, ikke? Jeg er stor FAN af alt økologi, både i tøjet men også i høj grad i det mad vi putter i munden. Så tumps up for By Fuzzies at de også har tænkt på vores børn og miljøet da de producerede deres nye fine kollektion. 

                                              

Og ved i hvad, som om det ikke er nok at det er nogle vild lækre kvalitets produkter så koster hver del altså under 100 kr. !!! Det er jo crazy ♥ ♥ ♥

Man siger jo mange gange at pris og kvalitet hænger sammen. Jo vist, indimellem gør det, men altså overhovedet ikke hver gang. Det er By Fuzzies i hvert fald et meget godt bevis på. 

Lige en lille side bemærkning : Jeg køber kun det billige toiletpapir fra Rema 1000 - Det er dejligt blødt og har den perfekte tykkelse til mig, jeg er nemlig Danmarksmester i tilstoppede toiletter , ha ha. 

                                                

By Fuzzies er en lækker basis kollektion til børn i lækre bløde materialer. Basis tøj er jo et Must Have i børnenes tøjskabe, og jeg har altid haft det sådan da mine drenge var små, at bodystockings kunne man ikke have for mange af.

Kollektionen fra By Fuzzies er lavet til både drenge og piger - i 10 forskellige mode rigtige farver som kan mixes på kryds og tværs med alt det andet tøj de har.

Tøjet er lavet i størrelse 50 - 92, så det er til de helt nyfødte babyer og så til størrelse 2 år. 

Tak fordi du læste med.

Kærlig Hilsen Anja.

Posted on 2017-06-28 by Anja 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

Relaterede indlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling