×

Beanie hue baby - beige med print

Mærke:
Petitflora
129,00 kr.
vælg str
Beskrivelse

Beskrivelse

Skøn beanie hue til babyer med de fineste blomster, og som en ekstra gevinst er huen fremstillet i økotex bomuld. Farve nuancerne på blomsterprintet er holdt  i rosa, hvid og bordeaux, det er så fin en sammensætning.

Huen er syet i dobbeltlag og sidder godt til ved ørene. Det er også en god hue når i skal ud og cykle da den sagtens kan være under cykelhjelmen, den har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Hvis du måler dit barn, får du en hue i den perfekte størrelse.

 92% øekotex bomuld

 8% elasten.

 Økotex 100 certificeret.

Findes også med kvast.

Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Når den er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den lidt så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu