Beanie børn i blød bomuld. 100% oekotex - Petitflora

Blød beanie børn i 100% oekotex bomuld fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

129,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Blød og lækker beanie til børn i oekotex bomuld. Beanien er enkel og klassisk, og alligevel skiller den sig ud med det fine print. Huen er hvid med "pletter" også kaldet splash. Pletterne er i gyldne brune og kobber farver. En smart beanie til både drenge og piger.

Huen er syet i dobbeltlag og sidder godt til ved ørene, den har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Så får du den perfekte størrelse som sidder godt til hovedet.

Indimellem er det nødvendigt og give barnet en hue inden under cykelhjelmen, denne hue er perfekt når i skal på cykeltur.

Er du vild med det flotte print, findes der også leggings i samme lækre kvalitet og print.


• 92% økotex bomuld.

 8% elasten.

Oekotex 100 certificeret.

• Syet i danmark af Petitflora.

Vaskeråd:

Du kan uden problemer vaske beanien til børn i din vaskemaskine på 40 grader. Jeg vil anbefale dig at bruge vaskemiddel der er udviklet til farvet tøj. Bruger du det, bevare du de flotte gyldne farver. Og gå endelig en stor bue udenom tørretumbleren her, den vil nemlig også falme farverne.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling