×

Karin beanie - beige

Mærke:
Petitflora
139,00 kr.
vælg str
Beskrivelse
Beanie hue baby - strækbar bomuld 

Lækker beanie hue til babyer i beige med smukt blomster print. Som en ekstra gevinst er huen fremstillet i Oekotex bomuld. Farve nuancerne på blomsterprintet er holdt i rosa, hvid og bordeaux, så fin en sammensætning.

Huen er syet dobbeltlags og sidder godt til ved ørene. Det er også en god hue når i skal ud og cykle da den sagtens kan være under cykelhjelmen. God rund pasform som slutter godt til hovedet, hvis du vælger den rigtige størrelse.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller, skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Hvis du måler dit barn, får du en hue i den perfekte størrelse.

Find hele udvalget af beanie huer 

• 92% øekotex bomuld

• 8% elasten.

• Økotex 100 certificeret.

• Fås også med kvast

• Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Når den er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den lidt så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu