×

Babyhjelm uld - cognac

Mærke:
Petitflora
299,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Cognac farvet babyhjelm med kvast i 100% baby merinould

Blød og lækker babyhjelm med kvast i en skøn cognac farvet baby merinould. Babyhjelmen er håndstrikket og har en god rund pasform der dækker ørene og panden.

På toppen af babyhjelmen sidder den fine kvast. Kvasten sidder fast på en påsyet tryklås. Det er vigtigt at du tager kvasten af når huen skal vaskes, da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen. Kvasten giver det sødeste udtryk til huen.

En babyhjelm i uld er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den.

Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med en babyhjelm i uld.  

• 100% Baby merinould.

bindes under hagen med bindebånd.

 brug kun uldvaskemiddel.

 farve: Cognac.

kvasten må ikke maskinvaskes.

håndstrikket af Petitflora.

Pas godt på babyhjelmen

Passer du godt på babyhjelmen har din baby en lækker blød hue længe. Og det gode ved sådan en babyhjelm er at den kan gå i arv fra barn til barn. Det vigtigste er at du vasker hjelmen på maskinens uld program. Dernæst må du kun bruge uld vaskemiddel. Husk endelig også at babyhjelmen ikke må komme i tørretumbleren, den skal altså lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu