Grå uld babyhjelm. 100% merinould

Nyt produkt

299,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information
Grå uld babyhjelm med kvast fra Petitflora i baby merinould

Blød og lækker uld babyhjelm med kvast, produceret i 100% baby merino uld. Babyhjelmen er i en lækker strik kvalitet og fås i flere forskellige farver.

Der er bare ikke noget værre end kolde øre om vinteren og i det kølige efterår. Med en uld babyhjelm er du sikker på at dit barns øre og hoved holdes dejlig varm, den er nemlig designet så den har en perfekt pasform.

Øverst på huen sidder kvasten. Kvasten er lavet i naturtro akryl. Kvasten sidder fast på en trykknap. Trykknappen er syet fast i huen, men vær alligevel lidt forsigtig når du klikker kvasten af.

Kvasten tåler ikke og blive vasket i vaskemaskinen, så når babyhjelmen skal vaskes skal du tage kvasten af.

100% baby merinould.

 pelskvast: 100% akryl.

bindes under hagen med bindebånd.

kvasten må ikke maskinvaskes.

farve: grå.

håndstrikket af Petitflora.

Sådan vasker du babyhjelmen:

Du kan uden problemer vaske babyhjelmen i vaskemaskinen, det skal bare gøres på maskinens uld program. Og husk endelig kun og bruge uld vaskemiddel.
Merinould indeholder et stof der hedder lanolin, det sikre at huen ikke kradser eller klør. Det er vigtigt at bevare lanolinen, det gør du ved at vaske hjelmen på uld program, og kun bruge uld vaskemiddel.

Kvasten tåler ikke vask i maskinen. Du klikker den let af trykknappen. Er kvasten blevet beskidt, skyller du den godt op i varmt vand.

Når huen er vasket, og stadig er lidt våd, ligger du den på et håndklæde på f.eks. badeværelsesgulvet og lader den lufttørre.

Anja anbefaler

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling