×

Bernhard babyhjelm - grå

Mærke:
Petitflora
 🌸 Håndlavet af Petitflora 🌸 
Læs mereVis mindre
229,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Grå babyhjelm med kvast - 100% merinould

Blød og lækker babyhjelm med kvast, produceret i 100% baby merinould. Denne babyhjelm har de gode svedabsorberende egenskaber fra merinoulden. Der er bare ikke noget værre end kolde øre om vinteren og i det kølige efterår. Med en uld babyhjelm er du sikker på at dit barns øre og hoved holdes dejlig varm, den er nemlig designet så den har en perfekt pasform. Øverst på huen sidder kvasten. Kvasten er fremstillet i naturtro akryl, og sidder fast på en trykknap. Trykknappen er syet fast i huen, men vær alligevel lidt forsigtig når du klikker kvasten af. Kvasten tåler ikke vask i maskinen, når den skal vaskes skal du tage kvasten af.

• 100% baby merinould.

• pelskvast: 100% akryl.

• bindes under hagen med bindebånd.

• kvasten må ikke maskinvaskes.

• farve: grå.

• håndstrikket af Petitflora.

Sådan vasker du babyhjelmen:

Du kan uden problemer vaske babyhjelmen i vaskemaskinen, det skal bare gøres på maskinens uld program. Og husk endelig kun og bruge uld vaskemiddel.
Merinould indeholder et stof der hedder lanolin, det sikre at huen ikke kradser eller klør. Det er vigtigt at bevare lanolinen, det gør du ved at vaske hjelmen på uld program, og kun bruge uld vaskemiddel.

Kvasten tåler ikke vask i maskinen. Du klikker den let af trykknappen. Er kvasten blevet beskidt, skyller du den godt op i varmt vand.

Når huen er vasket, og stadig er lidt våd, ligger du den på et håndklæde på f.eks. badeværelsesgulvet og lader den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu