×

Brun babyhue med kvast -100% merinould

Mærke:
Petitflora
299,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Babyhue med kvast i lækker chokolade brun farve

Blød og behagelig babyhue med kvast i en flot chokolade brun baby merinould. Babyhuen er håndstrikket og har en god pasform der dækker ørene og panden, samtidig går den ned i nakken og varmer der også. Faconen er den populære djævlehue, en virkelig god hue til de små.

På toppen af huen sidder en skøn kvast. Kvasten er fremstillet i naturtro akryl, i hvid med tynde sorte spidser. Kvasten sidder fast på en påsyet tryklås. Det er vigtigt at du tager kvasten af når huen skal vaskes, da den ikke tåler at komme i maskinen.

En uld hue er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den.

Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med en babyhjelm i uld.  

• 100% Baby merinould.

Vaskes på uldprogram.

Husk uldvaskemiddel.

Pelskvasten må ikke maskinvaskes.

håndstrikket af Petitflora.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

200,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu