×

Ernst babyhjelm - okker

Mærke:
Petitflora
229,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Babyhjelm uld - 100% merinould

Blød og lækker babyhjelm uld til børn i okker merinould. Farven er så lækker varm og lidt luksus artig, og den passer til stort set alle farver. Babyhjelmen er håndstrikket og har en god pasform der dækker øre og pande godt. Bindes med et blødt og fleksibelt bånd under hagen. Hjelmen har en naturtro sort akryl kvast monteret øverst, den sidder fast på en tryklås. Det er vigtigt at du tager kvasten af, når du skal vaske da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen.

En babyhjelm uld er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af, hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den. Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med denne uld hue.

Find hele udvalget af babyhjelme

• 100% baby merinould.

• OEKO-tex 100 certificeret.

• farve: okker.

• håndstrikket af Petitflora.

• hjelmen bindes under hagen med bindebånd.

• pelskvasten er fremstillet af naturtro akryl.

Vaskeanvisning 

Selvom huen er fremstillet i uld kan den sagtens vaskes i vaskemaskinen. Du skal bare vaske den på maskinens uld program, og husk og bruge vaskemiddel specielt til uld. Når den er vasket og stadig er fugtig, så stræk den lidt i facon og lad den lufttørre, hvis du har gulvvarme på badeværelset, så lad den tørre på et håndklæde på gulvet. Uld tørre hurtigt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu