Brun uld hue børn. 100% merinould.

Brun uld hue børn i 100% baby merinould.

Flere detaljer

Nyt produkt

299,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Uld hue til børn i en lidt tyk baby merinould. Huen er håndstrikket og er lækker blød med en naturtro akryl pelskvast. Huens farve er brun, en skøn farve som passer fint til både drenge og piger. Denne uld hue har en god pasform der varmer babys hoved og øre.

Huen er håndstrikket og har en god pasform der dækker ørene og panden som den skal.

Der er syet en fin naturtro akryl kvast på toppen. Kvasten sidder fast på en trykknap som er syet fast. Det er vigtigt at du tager kvasten af når huen skal vaskes da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen.

En uld hue er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den.

Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med denne hue i uld.  

• 100% Baby merinould.

Bindes under hagen med bindebånd.

Farve: brun.

Håndstrikket af Petitflora.

• Pelskvasten må ikke maskinvaskes

Vaskeråd:

Du kan sagtens vaske uld huen i din vaskemaskine. Du skal vaske den på maskinens uld program, eller det program der hedder håndvask. Brug kun uld vaskemiddel. Når huen er vasket og stadig er lidt fugtig, lader du den liggetørre, evt. på et håndklæde på badeværelsesgulvet. 

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling