×

Malde babyhjelm - lys brun

Mærke:
Petitflora
229,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Babyhjelm nyfødt - 100% merinould

Varm og blød babyhjelm nyfødt i lidt tyk merinould. Hjelmen er håndstrikket og er blød og lækker med en naturtro akryl pelskvast. Farven er brun, en skøn farve som passer fint til både drenge og piger. Denne babyhjelm i uld har en god pasform der varmer babys hoved og øre. God pasform der dækker ørene og panden som den skal. Der er monteret en fin naturtro akryl kvast på toppen. Kvasten sidder fast på en trykknap som er syet fast. Det er vigtigt at du tager kvasten af når huen skal vaskes, da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen.

En babyhjelm i merinould er noget af det bedste du kan give din lille baby på når han eller hun skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den. Grunden til at det er godt med en babyhjelm uld er at uld er sved absorberende. Hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med denne babyhjelm i uld.  

Find hele udvalget af babyhjelme her

• 100% baby merinould.

• bindes under hagen med bindebånd.

• farve: brun.

• håndstrikket af Petitflora.

• kvasten må ikke maskinvaskes

Vaskeråd:

Du kan sagtens vaske babyhjelmen i din vaskemaskine. Du skal vaske den på maskinens uld program, eller det program der hedder håndvask. Brug kun uld vaskemiddel. Når huen er vasket og stadig er lidt fugtig, lader du den liggetørre, evt. på et håndklæde på badeværelsesgulvet. 

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu