Sort uld hue børn. 100% merinould

Nyt produkt

299,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Sort uld hue børn med kvast. Blød og lækker.

Blød og lækker uld hue til børn. Huen er håndstrikket i 100% baby merinould. Merinould er noget af det blødeste og meget behagelig. Denne uldhue har en rigtig god pasform, som sidder perfekt på barnets hoved. Merinould er temperatur regulerende og sørger for at holde dit barn varm i vinter månederne, og nedkølet på en dejlig behagelig måde om sommeren.

Huen i uld har en kvast på toppen. Kvasten er lavet i hvid akryl med sorte spidser. Den sidder fast på en påsyet tryklås, så den er nem at tage af og på når huen skal vaskes.

Ofte er det nødvendigt med en hue under barnets cykelhjelm. Hvis du vil bruge uld huen under cykelhjelmen klikker du bare kvasten af inden. På den måde er barnets hoved og øre beskyttet mod vinden og kulden, samt godt beskyttet af cykelhjelmen.

100% baby merinould.

Pelskvast: 100% akryl.

Bindes under hagen med bindebånd.

Farve: sort.

Sådan passer du på uld huen:

Uld huen kan blive i familien rigtig længe, hvis du passer godt på den. For det første skal du kun vaske den hvis det virkelig er nødvendigt. Altså kun hvis den er beskidt. Hvis huen ikke er beskidt, men måske trænger til at dufte lidt friskere, hænger du den bare udenfor i den friske luft lidt.

Når du vasker den, må du kun vaske den på maskinenes uld program, eller det program der hedder håndvask. Husk endelig kun at bruge uld vaskemiddel. Og tørretumbleren skal du endelig gå en lang bue udenom, da uld huen risikere at blive til en miniature dukke størrelse, lad den lufttørre.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling