×

Babyhjelm uld. sand

Mærke:
Petitflora
299,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Babyhjelm uld - sandfarvet merinould

Babyhjelm i uld med kvast. Kvasten er lavet i naturtro akryl. Dyrene har nemlig selv brug for deres pels. Kvasten sidder fast på en tryk knap, og er let at tage af når huen skal vaskes. Denne babyhjelm er håndstrikket. Garnet er produceret af 100% ren merinould og farven er en flot sand. Merinould er noget af det bedste til babyhuer, da det er super blødt. Og uld er temperatur regulerende og sikre barnets hovedet den helt rigtige temperatur. Ikke for varmt og ikke for koldt, men helt perfekt.

Uld babyhjelmen har en rigtig god pasform der dækker øre og pande. Pasformen er vigtig for at barnet ikke fryser.

• 100% merinould.

• bindes med bindebånd under hagen.

• fås også i rosa.

• pelskvasten tåler ikke vask.

• håndstrikket af Petitflora.

Babyhjelmen findes i flere farver:

Er du vild med uld babyhjelmen til dit barn, men ønsker du den i en anden farve end den sandfarvede her. Så læn dig tilbage i sofaen og klik på linket her: bløde babyhjelme i 100% merinould

Vaskeanvisning 

Selvom babyhjelmen er produceret i uld kan den sagtens vaskes i vaskemaskinen. Du skal bare vaske den på maskinens uld program, og husk og bruge vaskemiddel specielt til uld. Når den er vasket og stadig er fugtig, så stræk den lidt i facon og lad den så lufttørre. Uld tørre hurtigt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

39,00 kr.
Scrunchies hårelastik i det fineste print. Hår elastikken holder godt i håret så du behøver ikke have et alm. elastik i.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu