×

Cosmo babyhjelm med kvast - grøn

Mærke:
Petitflora
Tidsbegrænset tilbud:
137,40 kr. 229,00 kr.
vælg str.
Beskrivelse
Babyhjelm med kvast. Grøn merinould

Lækker blød og lun babyhjelm til den lille. Håndstrikket i en flot sart grøn merinould. God pasform der dækker øre og pande som den skal. Øverst på huen er der monteret en akryl pelskvast. Kvasten sidder fast på en trykknap. Det er vigtigt at du tager kvasten af når huen skal vaskes da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen.

En babyhjelm uld, er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er blød og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den. Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med en babyhjelm i uld.

Se hele udvalget af babyhjelme

• 100% baby merinould.

• Oekotex 100 certificeret.

• 100% naturtro akryl pelskvast.

• Bindes under hagen med bindebånd.

• Strikket af Petitflora.

Vaskeanvisning 

Selvom babyhjelmen er strikket i uld kan den sagtens vaskes i vaskemaskinen. Du skal bare vaske den på maskinens uld program, og husk og bruge vaskemiddel specielt til uld. Når huen er vasket og stadig er fugtig, så stræk den lidt i facon og lad den så lufttørre. Uld tørre hurtigt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu