Pom Pom skindfutter til baby

Pom Pom skind futter til børn. Pom pom er dansk produceret skindfutter og hjemmesko til babyer og til børn, i en lækker og meget holdbar kvalitet. Farverne er lyse og lette pastelfarver. Alle Pom pom futterne og børneskoene fremstilles på en lille familieejet fabrik i Portugal og kun i de bedste naturmaterialer som gummi, skind og læder. Futterne og skoene er håndlavede, og skoens indvendige side er lavet i blød læder. Pom pom skindfutterne, har en blød og fleksibel gummisål. Sålen er skridsikker og lavet af 100% PVC fri gummi, hvilket er meget fleksibelt og sikre god støtte til barnets fødder.

Pom pom står også bag de skønne strømper i bambus til børn - Tjek dem lige ud her

Pom Pom futter  Der er 2 varer.

Yndige Pom pom hjemmesko i rosa lak. Satin båndet øverst på hjemmeskoen, er det bånd sløjfen bindes af. Lige over foden, er der en smuk lille detalje, en lille kant med blondeudskæring. Hjemmeskoen fra Pom pom, går lige op over anklen på barnets fod. Skoens inderside er lavet skind, ydersålen er ruskind og under bunden er der gummi, som sikre at barnet...

DKK 104,99 DKK 349,95 -70%
Nedsat pris!
Udsolgt

Fineste futter fra Pom pom i den flotte glimmer farve, sparkle rose. Futterne er lavet i en meget blød og lækker skind. Skindfutterne lukkes med et bredt velcro bånd over vristen. Velcro båndet gør at skindfutterne sidder godt og giver en perfekt pasform til barnets fod. Fleksibel gummisål under bunden med små dupper, som gør , at barnet ikke glider på...

DKK 89,99 DKK 299,95 -70%
Nedsat pris!
På lager
Viser 1 - 2 af 2

Pom Pom - Sutsko til baby

Pom Pom er Dansk design af sutsko til drenge og piger, når det er allerbedst. Jes Laursen står bag, og han startede Pom Pom i 2010. Skoene bliver designet i Danmark og derefter produceret i Portugal. Pom Pom hører til blandt markedets bedste trods deres relativt korte tid på det danske marked. Priserne er meget fornuftige, når man vejer dem op mod den høje kvalitet, de bliver lavet i.

Når Pom Pom designer sutskoene til din baby, lægger de stor vægt på, at designet skal være lækkert, og at de skal have den mest perfekte pasform til barnets fod. Sidst, men ikke mindst, skal de være behagelige for barnet at have på. Skoene fra Pom pom er fremstillet i lækre materialer som blødt skind af den højeste kvalitet. Sålen er lavet i blød og fleksibel gummi med gummidupper, som gør skoen meget skridsikker og sørger for, at barnet ikke glider eller falder, når der er gang i en god leg med fart på. 

Skindfutter fra Pom pom i ægte skind

Pom Pom henvender sig til kvalitetsbevidste forældre, der kun ønsker det bedste for deres børn med hensyn til komfort og sko, der er lavet i de bedste materialer. Designet er stilrent og trendy og lavet i fine nordiske farver, som passer til tidens trend indenfor babytøj og børnetøj.

Skindfutterne fra Pom Pom er på kort tid blevet meget populære herhjemme i Danmark. Forældrene bliver hurtigt glade for dem, og når der skal købes nye, falder valget tit og ofte  på Pom Pom igen. Futterne er lavet i ægte blødt skind og er lavet til at blive brugt. Det bløde skind er et naturmateriale, der sørger for, at huden på fødderne kan ånde, hvilket gør, at barnets fødder ikke bliver svedige og våde.

Skindet, som Pom Pom bruger til sine futter, er meget velegnet til formålet. Det sikre en lang levetid og holder barnets fødder dejligt varme på en naturlig måde, da læderet er et naturmateriale.

Pom Pom - Dit sikre valg af hjemmesko til baby

Der er stor forskel på kvaliteten på hjemmesko til børn - og lige netop sko skal man ikke gå på kompromis med. At de har den bedste pasform, er vigtigt for barnets fødder.

Vælger du hjemmesko fra Pom Pom til dit barn, kan du være helt sikker på, at kvalitet og pasform lever helt op til kravene om gode sko til børn.

Har du brug for hjælp til, hvordan du finder den rette størrelse på hjemmeskoene til dit barn?  Hvis du klikker her, så får du en kort guide.

Hvis du har brug for mere hjælp, end du kunne finde i guiden, er du altid velkommen til at kontakte mig på: tlf. / sms 31 37 02 54 eller på mail info@petitflora.dk for yderlig hjælp.

Rul til toppen