Karrygul uld hue baby med sort kvast. 100% merinould.

Karrygul uld hue baby i 100% baby merinould.

Flere detaljer

Nyt produkt

299,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Blød og lækker uld hue til børn i karrygul merinould. Farven er så lækker varm og lidt luksus artig, og så passer den bare til stort set alle farver. Huen er håndstrikket og har en god pasform der dækker ørene og panden godt.

Der er syet en fin naturtro sort akryl kvast øverst på huen, den sidder fast på en tryklås. Det er vigtigt at du tager kvasten af, når huen skal vaskes da den ikke tåler at komme i vaskemaskinen.

En uld hue er noget af det bedste du kan give din lille baby på når i skal udenfor. Den er også rigtig god og behagelig når barnet skal sove middagslur i barnevognen. Der kan du bare klikke kvasten af, hvis du synes det er for voldsomt at barnet skal ligge med den.

Grunden til at det er godt med en uld hue er at uld er sved absorberende. Det vil sige hvis barnet fryser eller sveder, regulere ulden selv temperaturen. Så dit barn vil aldrig svede eller fryse med denne uld hue.

• 100% Baby merinould.

Håndstrikket af Petitflora.

Huen bindes under hagen med bindebånd.

Vaskeanvisning 

Selvom huen er fremstillet i uld kan den sagtens vaskes i vaskemaskinen. Du skal bare vaske den på maskinens uld program, og husk og bruge vaskemiddel specielt til uld. Når huen er vasket og stadig er fugtig, så stræk den lidt i facon og lad den lufttørre, hvis du har gulvvarme på badeværelset, så lad den tørre på et håndklæde på gulvet. Uld tørre hurtigt.

Anja anbefaler

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling