TILBEHØR

Se det fine udvalg af tilbehør til børn blandt andet hårbånd , scrunchies, savlesmække + en masse andet her.

Køb tilbehør til din baby hos Petitflora

Hos Petitflora finder du baby tilbehør. Bløde hånd hæklet savlesmække som også kan bruges som en hagesmæk.

Hårbånd der er lavet i bløde bomulds stoffer, nogle med stræk i og nogle i fast bomuld. Alle hårbånd og pandebåndene er sirligt afstemt børnemoden så der er en "rød" tråd i outfittet. Suttekæder finder du også her. De er til de mindste børn der endnu bruger sut.

Der er ensfarvet suttekæder som passer til alt fra Bows by stær. Til pigerne er der er lille yndig sløjfe på og til drengene er det selvfølgelig uden sløjfe. Suttesnorene fra Petitflora fås både i ensfarvet samt nogle med print.

Baby tilbehør skal være sødt og funktionelt

Baby tilbehør er mange ting, men ens for hele den kategori er, at det skal være sødt og funktionelt. Hos Petitflora finder du et stort udvalg af tilbehør til babyer og børn. Når jeg skal vælge tilbehør til shoppen, er jeg meget bevist om at det skal være sødt og se på. Samtidig skal tilbehøret været funktionelt.

Jeg har f.eks. de søde strømper og strømpebukser fra spanske Còndor. De strømper kan bare noget, designet er så super sødt og lækkert - ja og eksklusivt, og så er strømperne og strømpebukserne jo fuld funktionelle.

Er du på udkig efter mere sødt tilbehør til dit barn, så er de fine hår sløjfer et kig værd. Hår sløjfer giver det sødeste look til de små piger. Og så er sløjfen jo virkelig funktionel, da den holder håret væk fra hovedet.


No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling