ACCESSORIES TIL BØRN

Accessories betyder tilbehør til outfitet. Accessories er mange ting. Her finder du hårsløjfer, hårelastikker, savlesmække, suttekæder og meget mere.

hjerte

Skønne accessories til børn 

Her finder du et lækkert udvalg af accessories til børn. Det er de klassiske hårsløjfer og hårelastikker hvor nogle af dem er pyntet med de fineste perler. Et stort udvalg af savlesmække, eller hagesmække som de også hedder.

Det kan være en enkelt hårsløjfe, eller et af de fine hårbånd der lige sætter prikken over ièt til barnets fine outfit. Vi elsker alle sammen lækre produkter til vores børn i den bedste kvalitet. Mange tænker at god kvalitet koster mange penge, men det gør det overhovedet ikke.

Accessories til børn findes i et væld af farver. Du finder f.eks. en masse flotte scrunchies fra Petitflora og Bows by stær. Scrunchies eller hårelastikker som det jo er, findes i smukke farver og print men også i ensfarvet med søde perler. 

Accessories til den pyntesyge prinsesse

Jeg er sikker på at i pigemødre kan nikke genkendende til, at de små piger gerne vil klædes ud som en lille prinsesse indimellem. Det kan være håret der skal dresses op, og det er jo nemt og billigt med nogle fine hårsløjfer eller spænder.
Det kan også være den lille pige der har et langt og lækkert hår som sættes op i en smuk knold i nakken, f.eks. med en af de flotte hårelastikker. 

Hæklerier til de mindste piger

Hvem elsker ikke hæklet eller strikket tøj til deres børn? Jeg har i hvert fald mange kunder der er vilde med det. Rigtig mange mødre er vilde med de håndhæklet savle smække som fås i et væld af farver. Ikke nok med at den hæklede savlesmæk er yndig, den er også praktisk. Den er hæklet i blød bomuld som er med til at absorbere savl, små babyer savler jo helt naturligt.

Den giver også lidt varme ved barnets bryst på kølige dage. Petitfloras hæklede savle smække fås som sagt i et væld af farver. De er alle ensfarvet. Nogle er lavet i smukke dæmpede farver, mens andre er lavet i friske pangfarver. Du kan i hvert fald med sikkerhed finde en der passer lige præcis til dit barn.

Accessories til drenge

Til drengene finder du også nogle fine accessoirers. Er det tilbehør til din lille nyfødte dreng du er på udkig efter? Så er det måske et dåbsbånd til barnedåben du mangler. Hos Petitflora finder du dåbsbånd med eller uden sløjfe til din lille dreng. Det er dåbsbånd i fine drenge farver lige til at binde om dåbskjolen på den store dag.

Du kan læse mere her om hvordan du binder dåbsbåndet på kjolen og hvordan sløjfen sættes på

Til drengene finder du også lækre savlesmække i fine farver og med seje print. Der er savle smække med cirkus artister og flyvemaskiner. Og til den rigtig seje lille dreng der elsker "larm" på tøjet er der også leggings og savlesmæk med flotte splash prikker. 

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling