Baby Space

Du kan købe Baby Space produkterne hos Petitflora. Jeg er så glad for at kunne præsentere dig, for Baby Space som er en ny lækker økologisk, og luksuriøs hudpleje serie til børn udviklet af Laura Bonné.

  • 39,00 kr 199,00 kr 1På lager
    Nedsat pris!
    Baby Space`s udvikler Laura Bonne`har været så genial ♥ og lave en bog med tips og tricks til småbørns forældrene om sund og velplejet baby hud som alle kan overkomme i en travl hverdag. Her giver hun sine bedste tips og tricks til den bedste velplejet baby hud. Bogen indeholder 10 kapitler. En rigtig god gaveide`til de nybagte forældre.

Baby Space - Økologisk luksus til børn & kvinder

Baby Space er en helt ny hudplejeserie til børn. Serien er udviklet af Laura Bonne`,som også står bag det skønne mærke Amazing Space, de laver hudpleje til kvinder.

Fra Baby Space finder du alt, hvad den lille babys sarte hud har brug for. Bl.a en balm til den sarte røde numse, samt en balm til den tørre sarte hud. En babyolie til tør hud, samt baby hår og body shampoo. Vådservietter er et must-have til babyer. Det har Baby Space selvfølgelig også tænkt på. De har lavet vådservietter, med aloevera og kokosolie som er gode på turen når der skal skiftes ble, eller i spiser jeres madpakke i bilen, eller på en bænk i det fri.

Baby Space har lavet en opslagsbog om hudpleje

Laura Bonne `som er kvinden, der har udviklet Baby Space produkterne har også lavet en bog DIN BABYS HUD OG KROPSPLEJE

Det er den mest geniale bog, som er til stor hjælp for småbørns forældre. I bogen giver hun tips til, hvordan du på realistisk vis plejer din babys hud i de travle dage i børnefamilierne. Og sidst men ikke mindst, er der den skønne lille bamse som indeholder lavendel. Lavendel har en beroligende effekt på børn, ja også på vi voksne. Lad barnet ligge med bamsen, når han eller hun skal sove, det giver en beroligende og afslappende søvn.

Baby Space er rene og naturlige plejeprodukter

Alle produkterne fra Baby Space er økologiske, naturlige, milde samt plejende. Lige hvad den lille babys sarte hud har brug for. Produkterne kan også sagtens bruges af andre end lige de små børn, de er gode til alle med extrem sart og tør hud.

Produkterne er rige på inca omega olie 3,6,7,9. Derudover indeholde serien morgenfrue, abrikos, aloevera, kokosolie som jo bekendt er super godt til den tørre og sarte hud. Produkterne indeholder også vitamin E, som også er vigtig for en sund hud. Produkterne fra Baby Space indeholder, INGEN unødvendige kemikalier som parabener, petroleum, mineral olie, syntetisk alkohol, farvestoffer, parfume og ptalater.

Du kan derfor med sindsro anvende produkterne dagligt, til din babys sarte hud. Og ikke nok med at det er nogle super gode produkter, er de alle i den smukkeste og exklusive emballage.

Produkterne er IKKE testet på dyr. 

Jeg kan varmt anbefale bogen: Din babys hud og kropspleje til nybagte forældre. Køb bogen og eventuelt nogle af produkterne, og tag dem med på det første barsels visit. Jeg er sikker på, at du får en ekstra stjerne hos forældrene til det lille nyfødte barn.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om, Baby Space produkterne kan du gøre det her i dette Blog indlæg - Læs indlægget her

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling