By lille vilde - Unikke dækkeservietter til børnene

By lille vilde er et nyt Dansk brand stiftet i december 2015 af Alberte. Alberte designer de yndigste sløjfer til håret og de fine dækservietter der er formet som svaner og som noget nyt også dækkeservietter der er formet som en hval.

By lille vilde  Der er 1 produkt.

Sød dækkeserviet fra By lille vilde. Den er formet som en hval og farven er en flot mint som passer fint ind i den nordiske stil. Dækkeservietten er lavet i BPA fri silikone som er godkendt til kontakt med madvarer. Silikonen som den er lavet af gør den skridsikker så den bliver liggende hvor den er lagt. ♥ Kvalitet: 100% BPA fri Silikone. ♥ Tåler...

DKK 119,95
På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat

By lille vilde - BPA fri dækkeservietter.

Svanerne og hvalerne fra By lille vilde fås i 4 forskellige farver, alle farverne er dæmpet og passer perfekt ind i den nordiske indretning som er så populær i dag. De er så fine at de bare kan ligge fremme på bordet hele tiden til pynt.De er praktiske og skridsikre så de rykker ikke rundt på bordet når barnet sidder og spiser. De er nemme og tørre over med en fugtig klud hvis barnet hælder et glas mælk eller andet ud på den.De tåler dog også opvaskemaskine. De er lavet i BPA fri silikone, Bisphenol A som det hedder er et hormon forstyrrende stof som der desværre er i mange ting. Jeg synes personligt ikke BPA hører hjemme i ting som har med børn og gøre.

Heldigvis har Alberte der designer dækkeservietterne det på samme måde, så hun har sørget for at der ikke er kommet alverdens skidt og kemi i. 

Jeg er sikker på de her dækkeservietter bliver et hit hos de små børn og også hos forældrene når de er så pæne at de kan ligge fremme på bordet hele tiden og så oveni købet pynte.

Tænk sig og sidde sammen med en svane eller en hval og spise. 

Se hele udvalget fra By lille vilde HER

Rul til toppen

Få rabat når du tilmelder dig