Strømper og strømpebukser

Baby strømper og strømpebukser til baby er ikke til at undværer.  Når du skal vælge strømper til din baby er det vigtigt, at du vælger nogle af en god kvalitet. Kvaliteten på baby strømper er meget forskellige, alt efter hvilken materialer der er brugt. Strømper der er lavet i en god kvalitet, holder desuden længere og har en bedre pasform.

Gå gerne efter strømper til børnene med en forstærket hæl, da en forstærket hæl er med til at strømperne ikke slides så hurtigt.

Et godt tip fra gamle dage: Inden du vasker strømperne i vaskemaskinen, så læg dem i en balje med koldt vand og en skefuld eddike. Lad det ligge natten over, det holder bedre på farverne og slider ikke så hurtigt på strømperne.

Se de skønne strømpebukser fra Condor 

  • 13,98 kr 34,95 kr 1På lager
    Nedsat pris!
    Fine navy farvede bambus strømper til børn fra Minipop , lavet i fint rib. Strømpen er lavet i den blødeste bambus. Skaftet som har en normal størrelse har en blød elastik foroven. ♥ Kvalitet: 75% bambus - 23% polyamid - 2% elasten. ♥ Økotex 100 certificeret. ♥ Vask: 40 grader maskinvask.

Baby strømper uden irriterende syninger og stramme elastikker!

Baby strømper skal være uden irriterende syninger og helt fri for elastikker der strammer. Vi kan ikke byde vores børn at gå med strømper som vi ikke selv vil gå med. Og jeg tror ikke der er mange af os, der vil gå med strømper der irritere og strammer.

Mange børn er noget sensitive når det gælder strømper. Hvis strømperne irritere det mindste tager barnet dem bare af. Og hånden på hjertet, så er det da bare så træls og skal lede efter børnenes strømper konstant og give dem, dem på igen.

Et par gode baby strømper har en usynlig syning, det er et kæmpe plus da der ikke er noget der irritere på barnets fødder. Der er ikke noget værre end et par babystrømper der graver og strammer barnets fod. Hvis strømperne strammer og graver, vil det lidt større barn helt automatisk tage strømperne af.

Det er også vigtigt at der er en blød elastik i åbningen på baby strømperne. For det første strammer en blød elastik heller ikke. Selvom det er en blød elastik der er i strømpe åbningen, bliver de siddende hvor de skal.

Hvis elastikken i åbningen ikke er blød, vil den lave de der mærker, der ser ud som om huden går ind ad, der hvor elastikken har strammet. Ikke nok med at der kommer de mærker, så klør de faktisk også - og igen det er noget der irritere barnet. Og der er ikke noget der må stramme og irritere på et par baby strømper.

Hvilket materiale skal baby strømperne være lavet i?

Et par gode baby strømper kunne fint være lavet af bambus. Strømper af bambus er strømper af højeste kvalitet. Bambus har nemlig så mange gode egenskaber. Og gerne baby strømper i bambus der er OEKO-TEX certificeret. Det er strømperne til børn fra Minipop som du finder hos Petitflora.

Hvad er det bambus strømper kan, som ingen andre baby strømper kan?

Du får lidt svar på det herunder:

> Bambus garnet som strømperne laves af, er et super blødt og behageligt materiale.

> Bambus er antibakterielt og meget svedabsorberende.

> Ingen klamme og våde tæer med bambus strømper.

> Ingen lugt af sure tæer med baby strømper af bambus.

> Dit barn får de mest bløde og behagelige strømper. 

Hvilken strømpebukser skal jeg vælge til mit barn?

Er du i tvivl om hvilken nogle strømpebukser du skal vælge til dit barn? Så læs med her og få lidt fif.

Du skal først og fremmest vælge de strømpebukser du synes der er pæne. Dernæst - inden du køber strømpebukserne, skal du være sikker på at de er lavet i en god kvalitet. God kvalitet er faktisk ikke dyrere.

For at være sikker på at strømpebukserne er lavet i en god kvalitet, skal du sikre dig at de er med en forstærket hæl. Du skal også tjekke om det er en blød elastik der er brugt.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, vil jeg anbefale at du køber den største størrelse. Der er ikke noget værre, end et par strømpebukser der er for små. De vil "trække" nedad ved skridtet, og det er virkelig irriterende for barnet, hvis de ikke sidder helt oppe ved skridtet som de skal.

Jeg håber du finder de helt rigtige strømpebukser til dit barn. Er du i tvivl om størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig så hjælper jeg dig hjertens gerne. 

Hvordan får jeg baby strømper og strømpebukser til at holde farve og facon?

Hvis du behandler strømperne rigtigt, kan de holde længe. Jeg anbefaler at du ligger de nye strømper i koldt vand med lidt eddike i natten over inden du kommer dem i vaskemaskinen. Eddiken holder på farven. Derefter vasker du bare sokkerne i vaskemaskinen som der står på vaskeanvisningen.

Undlad at komme babystrømper i tørretumbleren, da det ødelægger elastikken der er i strømperne. Så hvis du har mulighed for det så lad strømperne hænge og tørre, så vil du have flotte strømper der holder længe.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling