STRØMPER OG STRØMPEBUKSER

Còndor strømper og strømpebukser med blandt andet hulmønster er verdens bedste strømper hvis du spørger mig. Så dem har jeg selvfølgelig med i sortimentet.

Baby strømper uden irriterende syninger og stramme elastikker

Baby strømper skal være uden irriterende syninger og helt fri for elastikker der strammer. Vi kan ikke byde vores børn at gå med strømper som vi ikke selv vil gå med. Og jeg tror ikke der er mange af os, der vil gå med strømper der irritere og strammer.

Mange børn er noget sensitive når det gælder strømper. Hvis strømperne irritere det mindste tager barnet dem bare af. Og hånden på hjertet, så er det da bare så træls og skal lede efter børnenes strømper konstant og give dem, dem på igen.

Et par gode baby strømper har en usynlig syning, det er et kæmpe plus da der ikke er noget der irritere på barnets fødder. Der er ikke noget værre end et par babystrømper der graver og strammer barnets fod. Hvis strømperne strammer og graver, vil det lidt større barn helt automatisk tage strømperne af.

Det er også vigtigt at der er en blød elastik i åbningen på baby strømperne. For det første strammer en blød elastik heller ikke. Selvom det er en blød elastik der er i strømpe åbningen, bliver de siddende hvor de skal.

Hvis elastikken i åbningen ikke er blød, vil den lave de der mærker, der ser ud som om huden går ind ad, der hvor elastikken har strammet. Ikke nok med at der kommer de mærker, så klør de faktisk også - og igen det er noget der irritere barnet. Og der er ikke noget der må stramme og irritere på et par baby strømper.

Hvilket materiale skal baby strømperne være lavet i?

Et par gode baby strømper kunne fint være lavet af bambus. Strømper af bambus er strømper af højeste kvalitet. Bambus har nemlig så mange gode egenskaber. Og gerne baby strømper i bambus der er OEKO-TEX certificeret. Det er strømperne til børn fra Minipop som du finder hos Petitflora.

Hvad er det bambus strømper kan, som ingen andre baby strømper kan?

Du får lidt svar på det herunder:

• Bambus garnet som strømperne laves af, er et super blødt og behageligt materiale.

Bambus er antibakterielt og meget svedabsorberende.

Ingen klamme og våde tæer med bambus strømper.

Ingen lugt af sure tæer med baby strømper af bambus.

Dit barn får de mest bløde og behagelige strømper. 

Hvilken strømpebukser skal jeg vælge til mit barn?

Er du i tvivl om hvilken nogle strømpebukser du skal vælge til dit barn? Så læs med her og få lidt fif.

Du skal først og fremmest vælge de strømpebukser du synes der er pæne. Dernæst - inden du køber strømpebukserne, skal du være sikker på at de er lavet i en god kvalitet. God kvalitet er faktisk ikke dyrere.

For at være sikker på at strømpebukserne er lavet i en god kvalitet, skal du sikre dig at de er med en forstærket hæl. Du skal også tjekke om det er en blød elastik der er brugt.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, vil jeg anbefale at du køber den største størrelse. Der er ikke noget værre, end et par strømpebukser der er for små. De vil "trække" nedad ved skridtet, og det er virkelig irriterende for barnet, hvis de ikke sidder helt oppe ved skridtet som de skal.

Jeg håber du finder de helt rigtige strømpebukser til dit barn. Er du i tvivl om størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig så hjælper jeg dig hjertens gerne. 

Bambus strømper fra Minipop - Børnenes yndlingsstrømper!

Strømperne til børn i bambus fra Minipop, er strømper som børnene bare elsker. Har dit barn først prøvet et par af bambus strømperne, kan du være sikker på, at det bare er yndlingsstrømperne.

Bambus strømperne er lavet i den blødeste kvalitet - jeg må indrømme at jeg rynkede på næsen første gang jeg hørte ordet " bambus strømper ", der tænkte jeg, at det måtte være nogle stive strømper. For bambus er jo en stiv opret busk. Men jeg tog så gruelig fejl. Det er nemlig bambus fibre, strømperne er lavet af. Og bambus fibre er silkebløde.

Samtidig er Minipops bambus strømper lavet uden irriterende syninger. Der er ikke noget værre end et par strømper med syninger. Kender du ikke det? Du går rund i strømpefødder og kan bare mærke den der syning der graver og irritere.

Du kender sikkert også til at dit barn tager strømperne af konstant? Og du stormer rundt for, at finde strømperne der er blevet taget af. Det kan meget vel være fordi dit barn har haft et par strømper på med en syning.

Det er slut nu, med strømper der bliver taget af i tide og utide. For dit barn vil simpelthen elske bambus strømperne fra Minipop. Grunden til at det hurtigt bliver dit barns favorit strømper er, at barnet slet ikke mærker at han eller hun har strømper på. Strømperne er silkebløde og uden irriterende syninger og ingen elastikker der strammer.

Forkæl dig selv og dine børn med de skønne strømper i bambus fra Minipop.

Strømperne har et fint ribmønster og en blød elastikkant øverst, som sikre at de ikke strammer eller laver elastik mærker.

Minipops bambus strømper er økotex certificeret, og findes i flere flotte farver til både drenge og piger.

Du kan læse mere om Økotex her

Giv dit barn følelsen af silkebløde fødder med bambus strømper 

Bambus er et super godt materiale, når du skal vælge strømper til dine børn. Strømper der er lavet med bambus, strikkes i en garnkvalitet, som er fremstillet af bambusfibre. Strømper strikket med bambus er desuden lette og bløde.

Vores børn skal bare have nogle lækre bløde og behagelige strømper. Det får barnet uden tvivl med et par bambus strømper. Barnet vil få følelsen af silkebløde fødder. Og hvem ønsker ikke at gå med strømper, som man faktisk ikke mærker man har på? -  Det gør alle.

Det er desværre bare ikke alle der ved, at bambus strømper giver den skønne fornemmelse af silke.

Strømper der er lavet i bambus er sved absorberende , dvs. at selv om barnets fødder er dejlig varme, er de ikke svedige eller klamme på nogen måde. Med bambus strømper vil fødderne have den helt rette temperatur.

Jeg tror vi alle har prøvet og have kolde fødder. Altså rigtig fryse fødderne.

Fødderne er næsten det værste og fryse, for når vi fryser fødderne fryser vi i hele kroppen. Og det kan virkelig være svært og få varmen igen. Tænk så på de små babyer og børn, de kan ikke selv fortælle os at de fryser fødderne. Vi kan selvfølgelig mærke på deres fødder, og finde ud af om de fryser eller ej.

Tåler dit barn ikke uld strømper, er bambus strømper et rigtig godt alternativ, da egenskaberne er nogenlunde de samme som uld. 

Hvis du vælger strømper med bambus til dit barn, er du sikker på at du får en god holdbarhed og en skøn kvalitet.

Dit barn og dets fusser, vil elske et par strømper med bambus. Og du, som mor skal bare nyde at du har gjort dit til, at dit barn har de bedste strømper, og oven i købet er de fremstillet i bæredygtige materialer.

Sådan får du strømperne til at holde farve og facon?

Hvis du behandler strømperne rigtigt, kan de holde længe. Jeg anbefaler at du ligger de nye strømper i koldt vand med lidt eddike i natten over inden du kommer dem i vaskemaskinen. Eddiken holder på farven. Derefter vasker du bare sokkerne i vaskemaskinen som der står på vaskeanvisningen.

Undlad at komme babystrømper i tørretumbleren, da det ødelægger elastikken der er i strømperne. Så hvis du har mulighed for det så lad strømperne hænge og tørre, så vil du have flotte strømper der holder længe.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling