STRØMPER TIL BØRN

Her finder du de bedste strømper til børn. Lækre bløde bomuldsstrømper med og uden mønster.

Strømper til børn uden irriterende syninger og stramme elastikker

Børnenes strømper skal være uden irriterende syninger og helt fri for elastikker der strammer. Vi kan ikke byde vores børn at gå med strømper som vi ikke selv vil gå med. Og jeg tror ikke der er mange af os, der vil gå med strømper der irritere og strammer.

Mange børn er noget sensitive når det gælder strømper. Hvis strømperne irritere det mindste tager barnet dem bare af. Og hånden på hjertet, så er det da bare så træls og skal lede efter børnenes strømper konstant og give dem, dem på igen.

Et par gode baby strømper har en usynlig syning, det er et kæmpe plus da der ikke er noget der irritere på barnets fødder. Der er ikke noget værre end et par babystrømper der graver og strammer barnets fod. Hvis strømperne strammer og graver, vil det lidt større barn helt automatisk tage strømperne af.

Det er også vigtigt at der er en blød elastik i åbningen på baby strømperne. For det første strammer en blød elastik heller ikke. Selvom det er en blød elastik der er i strømpe åbningen, bliver de siddende hvor de skal.

Hvis elastikken i åbningen ikke er blød, vil den lave de der mærker, der ser ud som om huden går ind ad, der hvor elastikken har strammet. Ikke nok med at der kommer de mærker, så klør de faktisk også - og igen det er noget der irritere barnet. Og der er ikke noget der må stramme og irritere på et par baby strømper.

Sådan får du strømperne til at holde farve og facon?

Hvis du behandler strømperne rigtigt, kan de holde længe. Jeg anbefaler at du ligger de nye strømper i koldt vand med lidt eddike i natten over inden du kommer dem i vaskemaskinen. Eddiken holder på farven. Derefter vasker du bare sokkerne i vaskemaskinen som der står på vaskeanvisningen.

Undlad at komme babystrømper i tørretumbleren, da det ødelægger elastikken der er i strømperne. Så hvis du har mulighed for det så lad strømperne hænge og tørre, så vil du have flotte strømper der holder længe.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling