UDSALG

Indimellem kommer børnetøjet fra Petitflora på udsalg. Tjek udsalgs siden her ud det kan være du er heldig at netop dit yndlings tøj er med på udsalget.

Udsalg på babytøj og børnetøj hos Petitflora.dk

Er du klar til at slå dig løs i Petitfloras udsalg?

Her finder du altid et fint udvalg af skønt babytøj og børnetøj der er sat ned i pris. Du finder tøjet i kategorien Udsalg.

Varerne du finder på udsalg er varer der enten er få styk tilbage af, eller varer som udgår af sortimentet. Der bliver derfor ikke fyldt op af disse varer. Så har du udset dig noget tøj du gerne vil købe, skal du ikke vente for længe.

Hvis du har købt tøj på udsalg og dit barn ikke kan passe det - eller måske var det ikke lige det tøj dit barn havde drømt om har du altid 30 dages returret det gælder også tøjet du køber på udsalg.

Hos Petitflora kan du finde styles som disse på udsalg:

Leggings

 Nederdele

• Strømper - strømpebukser

Bluser

• Huer

 Hårbøjler

• Hårsløjfer

Leder du efter en nederdel, en bluse eller et par fine leggings eller en hue med eller uden kvast - så tag et kig her i udsalgskategorien, her vil du altid kunne finde nogle af disse styles på udsalg.

Få dine udsalgs varer sendt fragtfrit

Hos Petitflora får du altid fragtfri levering når du bestiller for mere end 599, kr. Det gælder selvfølgelig også når du bestiller udsalgs varer. Når du får fragtfri levering gælder det pakker sendt til en pakkeboks. 
Så om du bestiller en af de fine nederdele, bodystockinger, huer eller noget helt andet på udsalg så gælder fragtfri levering også her.

Rigtig god udsalgs shopping , jeg håber du finder en masse lækkerier til dit barn.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling