SUTTESNORE

Herunder finder du de søde suttesnore fra Bows by Stær. Med eller uden sløjfe. Fremstillet i 100% oekotex grosgrain bånd.

hjerte

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Suttesnor fra Bow`s by i en super flot karry gul farve. Suttesnoren sættes fast på sutten med gummiringen. Clipsen på suttesnoren sættes fast i blusen. ♥ Kvalitet: bånd: økotex grosgrain - gummiring - nikkelfri...
Suttesnor i farven antique rosa fra Bow`s by stær. Suttesnoren har en gummiring i den ene ende, som du sætter fast om suttens knop. I den anden enden er der en nikkelfri clips som du sætter fast i f.eks. barnets...
Viser 1-16 af 16 element(er)

Suttesnor fra Bows by stær - 100% oekotex

Her finder du det fine udvalg af bows by stær suttesnor. Det er helt bevist at jeg har udvalgt de fineste farver. Babyer elsker nemlig farver, og farverne stimulere det lille barns farvesanser, så hold dig endelig ikke tilbage med at tilføre lidt farver når du køber tøj og tilbehør til din lille baby.

Suttesnore - en praktisk hjælp

Det er ikke kun fordi at suttesnore er praktiske at de er vældig populære. Med suttesnore fra danske bows by stær, får du ikke kun hjælp til at holde styr på din babys sut, dit barn får samtidig det fineste stykke pynt.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu