Udsalg på børnetøj

Børnetøj til gode UDSALGS priser, hvem elsker ikke det. Herunder finder du en masse lækkert tøj og tilbehør til børn til vild gode priser.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
By Stær Nepal Armbånd -779 By Stær Nepal Armbånd -779
-20%
Tidsbegrænset tilbud
By stær

60,00 kr. 75,00 kr.
Smukt perle armbånd lavet af sorte, hvide og rosa glasperler fra By Stær.
Viser 1-24 af 62 element(er)

Udsalg hos Petitflora

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af billigt babytøj og børnetøj i udsalgskategorien. Lækkert tøj til børnene til billige penge. Og hvem holder ikke af et godt udsalg med atraktive priser? Det gør de fleste vist. Udsalget spænder vidt fra alt hvad du behøver til de små. Tøjet er fra Petitfloras eget mærke. Derudover finder du også skønne strømper og strømpebukser fra Cóndor og fint hårpynt og accessories fra Bows by stær. Fælles for det hele er at det er sat ned til skarpe priser.

Det er ikke nogen hemmelighed at det kan være en dyr fornøjelse og have en lille baby. Man vil jo gerne give sin baby det aller bedste. Derfor har jeg lavet denne udsalgs kategori så du har mulighed for at finde noget lækkert børnetøj og tilbehør til din baby til super skarpe priser. Kategorien bliver løbende opdateret og fyldt op med lækkerier til de små.

Når jeg sætter noget på udsalg, går det ofte hurtigt, derfor skal du ikke vente alt for længe hvis der er noget du har udset dig. Vil du have besked når der er noget nyt på udsalg, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev nederst på siden, så sender jeg dig en lille reminder. Du er også velkommen til at følge Petitflora på facebook eller Instagram, der ligger jeg opslag op når der er nogle gode tilbud. 

Udsalg på babytøj

Petitfloras udsalg spænder bredt, det er nemlig både baby og børnetøjet der kommer med på udsalget. Har du en helt nyfødt baby, skal du selvfølgelig ikke snydes for at kunne købe lækkert tøj til ham eller hende til gode priser. Mange nyfødte babyer vokser hurtigt, og derfor køber de fleste forældre løbende større størrelser. 

Her er det jo super smart at shoppe udsalg. Petitfloras tøj er nemlig ikke sæson betonet. Du kan altså sagtens købe nederdele, leggings, huer, shorts osv. som kan bruges året efter. Det bedste ved det hele er, at størstedelen af babytøjet som du finder på udsalget, er fremstillet i oekotex bomuld. Er det ikke en dejlig tanke? At det tøj der er tættest på din babys sarte hud er uden skadelig kemi ♥ 

Børnetøj af høj kvalitet til lave priser

Mit motto for Petitflora børnetøjet er at det skal være lækkert børnetøj af høj kvalitet, til priser som alle kan være med til. Du vil opleve at tøjet til dagligt er i en prisklasse som alle har råd til. Når tøjet så kommer med på udsalget, får det selvfølgelig et ekstra nyk nedad, men det bliver kvaliteten bestemt ikke ringere af. 

Shop nederdele til børn på udsalg

Noget af det der altid er med på udsalget hos Petitflora er nederdele. Som du måske ved er Petitflora mit eget brand af børnetøj, og noget af det, der er meget populær hos pigerne er nederdelene. Jeg elsker selv nederdele, de er så dejlig behagelige både sommer og vinter. Også selvom det er med et par strømpebukser under om vinteren. Petitflora nederdelene er for det meste lavet i nogle skønne friske farver, og ikke mindst nogle fine print.

Du skal selvfølgelig også have mulighed for at klæde din lille guldklump i en af de skønne nederdele, og endda til helt fantastiske priser. Nederdele kan du sagtens købe hele året, da de er anvendelige både sommer og vinter. Skynd dig og haps nogle når de er på udsalg.

Skal du have et par strømpebukser med til billige penge også, så klare vi også det. Der er næsten altid nogle strømper eller strømpebukser på udsalg fra Condor, og jeg siger dig de er lækre, hvis du ikke har prøvet dem til dit barn endnu.

Børnetøjs udsalg - Opnå store besparelser

Udsalgs kategorien hos Petitflora indeholder en masse gode tilbud, på netop det tøj der er aktuelt for dit barn. Du kan spare penge på leggings, nederdele, bloomers, strømper, huer og meget mere.

Er du interesseret i billigt børnetøj på nettet, så er det helt oplagt at handle udsalg. Her kan du nemlig opnå store besparelser. Typisk fra 20% og oftest helt op til 70%. Det er noget der kan mærkes på pengepungen. I udsalgs kategorien er tøjet sat ned til den aktuelle udsalgs pris. Du skal altså ikke bruge nogen rabat kode. Men et par gange om året kan du være heldig, at jeg også laver en attraktiv rabatkode.   

Selvom du shopper udsalg, er der stadigvæk 30 dages fuld returret på dit køb. Og køber du for mere end 599,- kr. sender jeg din pakke gratis. Det er da ren win win. Servicen er selvfølgelig også den samme, så sidder du inde med nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu