Knæstrømper

Her finder du de bedste knæstrømper til børn fra spanske condor. Condor har designet og produceret strømper til børn siden 1898. Se det fine udvalg af knæstrømper herunder.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-6 af 6 element(er)

Knæstrømper med mønster

Er du på udkig efter flotte og festlige knæstrømper til dit barn, så er det knæstrømperne med mønster fra condor du bør kigge lidt ekstra på. Knæstrømperne med mønster er meget stilfulde og eksklusive. Mønsteret går hele vejen ned på strømpen, og kommer rigtig til sin ret når strømpen kommer på benet og bliver strakt ud. Knæstrømpen går som det lyder, op til knæet. Det er vældig godt når det er lidt køligt, men kan også sagtens bruges af barnet på en varm sommerdag, da det vil lufte lidt igennem mønstres små huller.

For år tilbage ville man næppe bruge knæstrømper til f.eks. nederdele og bloomers. Men jeg kan love dig for at det er det helt store hit lige nu, inden for børnemode. Det er helt forståeligt, da det er super smart med et par knæstrømper sammen med en nederdel. Det giver det sødeste udtryk til den lille pige.

Lange knæstrømper

Lange knæstrømper til børn, er vældig praktiske. Praktiske fordi du på den måde sikre dig, at dit barns under ben holdes varme. Derudover er det super smart med et par lange strømper, især til et par bloomers eller nederdel.

Har barnet en bodystocking på, kan det også være nødvendigt med et par strømper, for hvis fødder og ben er kolde, vil resten af kroppen oftest også være kold. Det gode ved de lange strømper du ser herover er at de også er super bløde, samtidig er de fremstillet af den blødeste bomuld, som føles som silke på de små barne ben.

Knæstrømper bomuld 

De her knæstrømper i bomuld fra condor, er ikke fremstillet i almindelig bomuld, men i Oeko tex 100 certificeret bomuld. Oeko tex er din garanti for at fibrene, bomulden er fremstillet af, ikke indeholder noget skadelige kemi. Derudover er bomuld et super blødt materiale, som kan bruges til stort set alt tøj, både sommer og vinter.

Strømperne i bomuld er noget af det bedste du kan give dit barn på, de føles utrolig bløde og behagelige mod huden. 

Condor knæstrømper

Du finder et fint udvalg af condor knæstrømper til børn her på shoppen. De eksklusive strømper med mønster, som er så utrolig fine. Ikke nok med at de er fine, de er også vanvittig bløde. Så er der de enkle og klassiske knæstrømper, det er dem med den lille blonde i strømpens åbning. Fælles for begge strømperne der går til knæet, er at de er fremstillet i en god og holdbar kvalitet … det er det condor er kendt for.

Condors knæstrømper er anvendelige til hverdag og til fest. Til hverdag i børnehaven, fordi de er så bløde at barnet stort set ikke mærker at de er på. Der er ingen irriterende syninger, og ingen elastikker der strammer. Til festlige sammenkomster fordi de er så smukke, her kan man virkelig se der er kælet for detaljerne.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu