NEDERDELE TIL KVINDER

Petitfloras nederdele til kvinder udsprang efter flere af mine kunder havde købt nederdelene til deres børn. Mødrene ville gerne kunne købe nederdelene i det samme print til sig selv.

Hos Petitflora finder du de smukkeste mode rigtige nederdele til kvinder

Høre du til dem der kan lide at skifte mellem nederdele, bukser og kjoler? Og er du typen der ELSKER tøj til dig selv i flotte farver med smukke print. Altså, du er ikke kun til tøj i ensfarvet farver - men tøj med lidt spræl på! Som dog stadig er smart , sporty og elegant.

Så er du havnet det rigtige sted. Hos Petitflora finder du nemlig de fineste nederdele i flotte dæmpede farver - med et blomster print der får selv den sejeste karriere kvinde til at tabe pusten et øjeblik.

Nederdelene du finder her har jeg designet med den travle karriere kvinde - samt den sporty kvinde der elsker lidt farver og spræl for øje. Nederdelene er nemlig så alsidige at de egner sig til en travl dag på kontoret, for det første fordi de bare er super smukke. Og for det andet fordi du nemt kan veksle stil alt efter hvad du sætter til af tilbehør.

Nederdele til den stilsikre kvinde

Hvad er en stilsikker kvinde? Det er kvinden der lige nøjagtig ved hvilken nederdel der klæder hende. Det er fuldstændig ligegyldig om kvinden bruger en større x-small eller en størrelse x-large.

Det er god stil når man hopper i noget der klæder en - f.eks. en nederdel der klæder en og som man føler sig godt tilpas i. 

Om du er den elegante, feminine eller den afslappet type er fuldstændig ligegyldig når det handler om stil. Et par joggingbukser kan se hammer godt ud med den helt rigtige bluse.

Det samme gælder en nederdel. Du kan med det samme se om den klæder dig. Og også ret hurtig se hvilket tilbehør der matcher den.

Sådan styler du nederdelen

Der er mange måder du kan style din nederdel på. Vil du bruge nederdelen på arbejdet, kan den styles på flere forskellige måder, alt efter hvilken funktion du har på jobbet. Arbejder du f.eks. på kontor, hvor du af og til er med til møder.

Så kan du hurtig peppe nederdelen op så den bliver smart og elegant. Det gør du ved at tage en fin skjorte eller T-shirt på, en der selvfølgelig passer til nederdelen. Det er dog ikke svært og finde en matchende skjorte eller bluse - da der er ca. 4 - 5 farve nuancer på nederdelene fra Petitflora. 

Hvis du har en smart blazer - f.eks. en lidt kort en, og en der selvfølgelig passer i farverne der er på nederdelen så gør det bare dit outfit rigtig elegant. Der skal faktisk ikke så meget til for at ændre udtryk.

Høre du til den mere afslappet type er den rigtig smart med en t-shirt. Om vinteren er den så lækker med en fed strik trøje, et par strømpebukser og et par lækre støvler.

Det er nederdelen du nemt kan finde det der lige passer til - hurtigt og nemt.

Nederdele til enhver lejlighed

Nederdelene fra Petitflora kan du bruge til alle lejligheder. Den travle karriere kvinde kan sagtens bruge den på kontoret. Dagpleje moren der arbejder hjemme med de små børn , kan også sagtens bruge den. Og de små poder vil helt sikkert elske og kigge på de fine farver og print.

Det er en nederdel med flere udtryk. Den er meget elegant samtidig med at den er fin, flot og smart. Så den kan også sagtens bruges til den store familiefest eller til julefrokosten med arbejdet.

Skal du ud og spise og evt. i biografen med veninderne er den også bare helt rigtig dertil. Og ikke at forglemme den varme sommerdag ved stranden. Der er den super god til at tage over badedragten eller bikinien.

En super flot og moderne nederdel til alle lejligheder.

Nederdele bruges selvfølgelig hele året

Det er det der er det gode ved en nederdel. Den kan bruges året rundt. På den aller varmeste sommer dag og på en kold vinter dag.

Om sommeren er den virkelig skøn, da den er lavet i let, luftig og blødt viskose. Viskose er noget af det bedste man kan bruge til nederdele. Den er virkelig behagelig at have på med bare ben. Fordi stoffet er så dejlig blødt.

I de kolde efterårs måneder samt om vinteren er den også bare et hit. Når det er koldt udenfor kan du selvfølgelig ikke bruge den med bare ben. Der skal du selvfølgelig have et par strømpebukser eller leggings under. Men det gør absolut ikke noget.

For nederdelen er virkelig lækker med et par strømpebukser til. Og så fin også med en lækker vamset strik trøje til i en skøn farve. Du kan også vælge at sætte en t-shirt eller din yndlings skjorte til sammen med en blød cardigan.

Og når det kommer til sko, er nederdelen smuk med et par sandaler om sommeren, eller bare tæer hvis du er til det. Og om vinteren kan den sagtens bære både en kort støvle såvel som en lang støvle. Der er mange muligheder, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Er du med på moden - Mor og datter match?

Der er flere mødre der gerne vil have en matchende nederdel med deres piger. Og de små piger ser jo op til deres mødre og vil elske at gå klædt som hende. Tænk på hvor ofte barnet finder noget af morens tøj og sko, og hopper i det. Nogle gange kalder børnene det klæde ud tøj - det er da sødt.

Nu kan i være ens klædt, i nederdelene fra Petitflora.

Nederdelene til børn fås i størrelse 68 - 74 - 80 - 86 - 92 - 98 - 104 - 110 - 116. Så der er nederdele til de helt små piger og til de lidt større piger.

Til de voksne fås nederdelene i størrelse x-small - small - medium - large - x-large. Så der er også til alle.

Jeg håber din datter og dig finder jeg yndlings mor og datter match - så i rigtig er med på moden.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling