ARMBÅND

Armbånd er noget enhver kvinde er vilde med. Armbånd er til hverdag og til fest. Hos Petitflora finder du smukke perlearmbånd til kvinder.

Perlearmbånd - Det er smykker for alle

Perlearmbånd er blevet et kæmpe hit igennem de sidste år. Det forstår jeg godt for armbånd lavet af perler kan virkelig noget. Perlearmbåndene som du finder hos Petitflora er lavet af de smukkeste glas perler. Og wauw nogle smukke udtryk perlerne giver.

Falder lyset eller solen på dit armbånd lavet af glas perler funkler det som en lille diamant. Glasperler høre til nogle af verdens ældste når det kommer til fremstilling af smykker. 

Perlearmbånd er til alle. Uanset om du er den stilsikre og elegante kvinde. Eller om du høre til den afslappede sporty type. Perlearmbåndene der er lavet af glasperler - i øvrigtig af Nepalske kvinder passer til alle typer da de udtrykker sig på mange forskellige måder.

Du kan altså sagtens bruge perlearmbånd til din hotte nederdel med habit jakke når du skal til møder på jobbet. Til store dejlige fester er det bare med at tage armbåndene på også. Hvis du f.eks. tager 4 - 5 armbånd på i samme farve nuancer er det bare så super flot fordi de forskellige glas perler vil funkle som små diamanter.

Armbånd til kvinder fuldender outfittet 

Armbånd til kvinder er med til at fuldende dagens outfit. Et armbånd er til den stilsikre kvinde der ønsker at tilføre lidt mere kant til tøjet. Samtidig er et armbånd også til den afslappede type der elsker farver og i sær smykker til hverdag. 

Hos Petitflora finder du et fint udvalg af perlearmbånd som Nepalske kvinder sidder og håndknytter. Armbåndene er så smukke og har den dejligste historie at fortælle. Og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at have en stor pengepung for at få fingrene i de fine armbånd - De koster nemlig kun 75,- kr. pr. styk.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling