BABYFUTTER

Bløde og behagelige futter til din baby. Babyfutter med skridsikker bund i skønne farver.

Babyfutter i blød bomuld til de mindste børn

Babyfutter skal være bløde. Futter kan bare ikke være bløde nok. Det er det lille barns små nye fødder der skal puttes i dem. Noget af det der er bedst, når baby fødderne skal holdes varme på en dejlig og behagelig måde, er bomuld. Bomuld er noget af det bedste til fremstilling af babyfutter. For det første fordi bomuld er, noget af det blødeste. Bomuld er derfor noget af det bedste når producenterne skal fremstille hjemmesko til børn.

Når babyfutterne laves i bomuld er kvaliteten ofte let og blød. Bomuld har også den gode evne at det varme godt. Varme, bløde og lette baby futter er helt sikkert det du skal vælge til din lille baby. 

Populære babyfutter med skridsikker bund 

Babyfutter med skridsikker bund er populære blandt småbørns forældrene. Og det er med god grund at de er populære. Tænk hvis der ikke er de skridsikre gummidupper under bunden på futterne - så er bunden jo helt glat. Og når barnet går rundt på gulvet uden gummidupperne er futterne ekstrem glatte, og barnet vil have meget svært ved at stå fast. 

Når den lille baby når den alder hvor han begynder at rejse sig op, er det med meget usikre bevægelser. Og har du valgt et par futter uden skridsikker bund, vil det være meget svært for barnet og holde balancen. Når balancen ikke er der vil barnet falde gang på gang, og barnet får ikke den succes oplevelse det gerne skulle være at " stå på egne ben ".

Selvom babyfutterne har gummidupper under bunden er de stadig smarte. Man ser næsten ikke dupperne da de er lavet i samme farve som selve futten.  

Derfor er hjemmesko til børn uundværlige

Børn leger og er aktive det meste af dagen, både i institutionen og derhjemme . Det meste af legen foregår på gulvet når børnene er små. Gulve er ofte kolde, især trægulve eller klinker. For at undgå at dit barn bliver forkølet eller syg er det vigtigt med et par hjemmesko. Hvis barnet har kolde fødder og fryser, vil resten af kroppen også være kold. Det kan du undgå ved at give ham et par dejlig varme hjemmesko på.

Der er også noget hyggeligt med et par dejlig bløde og varme hjemmesko - det ved du sikkert også fra dig selv. Man har det bare meget bedre når man ikke fryser, og det gør man ikke når man har hjemmesko på.  

Det er vigtigt at futterne sidder godt til på barnets fødder

Når barnet bruger futter dagen lang, er det vigtigt at de sidder som de skal. De skal sidde til på barnets fødder. Altså uden at stramme selvfølgelig - men sidde til så de ikke falder af i tide og utide. I vuggestuen eller børnehaven har du sikkert set børnene komme "flyvende" gennem lokalet, når de har gang i sjove og gode lege?

Når legene er godt i gang, dur det bare ikke hvis futterne ikke sidder godt til på barnets fødder. For det første vil de falde af, lige når legen er aller bedst i gang, og det ved vi - der er ikke noget værre for et barn hvis legen afbrydes ! Og da slet ikke hvis det er fordi skoen ryger af. 

Vælger du et par babyfutter med en justerbar snørre ved anklen er du sikker på de bliver siddende hvor de skal.   

Spring køen over og køb baby futter hos Petitflora!

Ved at foretage dine indkøb online hos Petitflora slår du flere fluer med et smæk. Du kan springe køen over i butikker og kan sidde i fred og ro derhjemme og bestille. Hører du til en af dem der har sent fri fra arbejde, og først derefter skal hjem og hente børn, så kender du helt sikkert til "ulvetimen" hvor børnene er trætte og sultne. Så er det bare ikke så fedt og stå i kø i børnetøjsbutikken med børnene på armen.

Når i har spist aftensmad og børnene er puttet er det ren afslapning og sætte sig i sofaen og få bestilt sutskoene til børnene. Hos Petitflora finder du udover de varme og behagelige baby futter også et stort udvalg af unikt babytøj og børnetøj. Rigtig god shopping - håber du finder det dig og dit barn skal bruge.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling