KVINDER

Jeg syr nederdele til kvinder i det samme unikke print som du finder til børn. Du finder også fine accessories til kvinder her.

Lækkert tøj til kvinder fra Petitflora 

Hos Petitflora finder du et lækkert udvalg af tøj og tilbehør til kvinder. Stilen er elegant og lidt eksklusiv samtidig med at stilen også passer perfekt til den afslappede kvinde. Her er altså noget for enhver smag og type. 

Du finder de populære nederdele til kvinder som jeg designer og syr. Sommeren 2020 begyndte jeg og sy lidt til kvinderne efter jeg havde fået flere forespørgsler fra mine kunder. Mine kunder havde købt nederdele til deres piger og kunne godt tænke sig at matche pigerne i ens nederdele. Jeg faldt for tanken med det samme - at mor og hendes datter kunne være ens klædt i Petitflora nederdele.

Nederdelene er syet i de fineste farvesammensætninger, uanset om du er den elegante type eller den mere klassiske type vil Petitflora nederdelene helt sikkert være noget for dig. De forskellige farver og mønster mix er bare så fine. Og så kan nederdelene styles på mange forskellige måder.

De er super fine uanset om det er til hverdag eller om det er til festlige lejligheder. Til hverdag på jobbet er en nederdel jo super smart med et par strømpebukser og en lækker strik trøje, hvis det er i de kolde måneder. Bruger du nederdelen om sommeren, er bare ben med et par lækre sandaler til top smart. Og en lækker top, evt. med blonder, så sidder den lige i skabet.

Skal håret sættes op til narrestreger ?

Elsker du sjove og utraditionelle frisure? Hvis du gør, så sætter du garanteret også håret op til narrestreger.

Hårbøjler er rigtig trendy og super praktiske. Det ser altid knald godt ud med en hårbøjle uanset hvordan dit hår sidder. Uanset om du har kort eller langt hår er hårbøjlen bare smart. Har du dit lange hår løst hængende er det praktisk med en hårbøjle, så du ikke får håret i øjnene. Du kan også sagtens lave en hestehale eller en knold samtidig med at du bruger hårbøjlen.

Hos Petitflora finder du smarte og trendye hårbøjler fra Bow`s by Stær i flotte farver og designs.

Hårelastikker med pynt!

Har du langt hår ved du med sikkerhed, at du ikke kan undvære hårelastikker. Der er selvfølgelig forskel på hårelastikker. De elastikker de bruger i supermarkedet til at binde om æggebakken - er selvfølgelig ikke godt og bruge i håret. Det er gummi elastikker som let sidder fast i håret, og når du så står og bøvler med at få det ud af håret, rykker du en masse hår af - det er NO go.

Det bedste elastik du kan bruge, er dem der er syet af stof. Det er skånsomt for håret samtidig er det smart, det kan du nemlig få i flere forskellige farver. Hos Petitflora finder du fine hårelastikker i dæmpede farver, som en ekstra fin detaljer er der syet små perler på. De passer både til børn og voksne.

Jeg syr også scrunchies i stoffet som de lækre nederdele til kvinderne er lavet af. Så matcher det hele og du behandler dit hår skånsomt med en elastik lavet af stof.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling