NEPAL ARMBÅND

Nepal armbånd er noget af det smukkeste. Historien er samtidig smuk. Det er nepalske kvinder der syr armbåndet perle for perle. Indtægten de får bruger de til at sende deres børn i privatskole.

Historien om Nepal armbånd

Nepal armbåndene er ikke bare utrolig smukke og moderigtige, de kan også fortælle en hel særlig historie. Det er nemlig selvstændige Nepalske kvinder der sidder og knytter armbåndene perle for perle. De penge kvinderne tjener på deres lille virksomhed bruger de blandt andet til at sende deres børn i privat skole. Det er da en hel fantastisk følelse, at tænke på at man hjælper de små børn i Nepal, til en god skolegang når man køber et armbånd til bare 75,- kr. - Herligt.

Se det for dig, dag efter dag møder kvinderne fra Nepal på deres arbejde, hvor de sidder og knytter armbåndene sirligt. Perlerne der bliver brugt er glas perler i forskellige farver. Perlerne broderes på bomuldssnor. Der er ingen lås du skal bøvle med, når du skal have armbåndet på. Armbåndet rulles på dit håndled, diameteren er ca. 6 cm. og passer på de fleste håndled. Armbåndet vil sidde løst på nogen, og andre vil det sidde til, alt efter hvor stort dit håndled er. Skulle armbåndet give sig efter du har brugt det gennem tiden, kan du ligge det i koldt vand så vil det trække sig sammen igen.

Styling tips med Nepal armbånd 

Nepal armbåndene er smukke som de er, og fint at bruge hver for sig. Men de er ekstra flotte hvis du har flere på, på samme tid. Hvis du vælger f.eks. 5 - 6 forskellige armbånd vil farverne chancere og spille fint op imod hinanden.


Ved du hvorfor Nepal armbåndene er så populære?

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling