HÅRKLEMMER

En hårklemme er perfekt hvis det skal gå lidt stærkt med at sætte håret. Det er nemt lige at sno håret i nakken og så sætte klemmen i. Klemmerne kan bruges både af børn og voksne.

Har du en dårlig "hår dag" - Hårklemmen er din redning

Indrømmet : Jeg kender alt for godt til dårlige hår dage ... Mon ikke vi alle gør det?

Det er faktisk rigtig træls ( på ægte jysk ) når håret ikke vil, som vi vil have det til, ikke? Men fortvivl ikke der er hjælp at hente. Og hjælpen er faktisk bare en lille hårklemme.  

En lille hårklemme med en kæmpe effekt. Hårklemmer kan nemlig noget - når det kommer til vores frisure. Hårklemmer er fantastiske til at samle og sætte håret og endda på uendelige måder. Står du en morgen foran spejlet og tænker "AAAARRRG " - det bliver en af de dage - altså en dårlig hår dag. Så er det frem med hårklemmen.

Selvom hårklemmen ikke er ret stor, så sidder den fantastisk godt fast i dit hår. Og det er uanset om dit hår er tykt eller tyndt. Grunden til at den sidder så godt fast er at, den er lavet i kraftig plast med "tænder" - det er tænderne du klemmer fast om håret og dem der faktisk klemmer så hårdt at håret bliver i klemmen. Selvom hårklemmen klemmer hårdt om dit hår, gør det på ingen måde at have den i håret.

Find din yndlings hårklemme hos Petitflora! 

Hos Petitflora finder du et fint udvalg af hårklemmer fra Bow`s By Stær. For det første har jeg valgt Bow`s by stærs hårklemmer fordi de er lavet i en super god og holdbar kvalitet til en pris alle kan være med til.

En anden grund til at du finder hårklemmerne her, at de farver og farve kombinationer de er lavet i, simpelthen er så flotte. De giver dig en smuk og elegant frisure, samtidig med at hårklemmen giver et rigtig fint spil til dit hår.

Du kan med sikkerhed finde din yndlings hårklemme her hos Petitflora - den du lige nøjagtig synes der er aller flottest. Om det er til hverdag på jobbet eller til sport, du har brug for en hårklemme så kan du finde den her i shoppen. Skal du til stor fest, f.eks. en fødselsdags fest eller bryllup, er en hårklemme også super god - den gør det så nemt for dig at lave en super fin og elegant frisure.

Hårklemmer er fantastiske til at holde styr på lokkerne

Vi kender det alle ! At det indimellem skal gå lidt stærkt om morgenen når vi skal ud af døren. Ungerne skal også gøres klar til at komme afsted, og du har bare ikke oceaner af tid til at sætte hår. Indimellem vil håret bare heller ikke sidde som vi gerne vil have det til. Det er her hårklemmen kommer ind i billedet.

De er perfekte til nemme frisure, altså frisure du ikke skal bruge timer på at lave. Du snor bare lige håret rundt og sætter klemmen i. Du kan også lade det meste af håret hænge løst, hvis du har langt hår, og så tager du en god tot i hver side og samler det bagpå med hårklemmen.

Hårklemmerne jeg har valgt til shoppen er lavet i de smukkeste farve nuancer, som er super cool til at pifte alle hårfarver op med. Er du typen der går mest i ensfarvet tøj - f.eks. sort, giver hårklemmen et fint samspil dertil.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling