BABYBUKSER

Bukser er et must i børnenes tøj skab både de behagelige leggings og almindelige bukser.

Bukser til børn - de skal da være smarte og behagelige

Ja, vel skal de så ... altså bukser til børn skal være smarte. Men i sidste ende er det allervigtigste, at bukserne er behagelige og komfortable for dit barn at have på.

Hvis bukserne ikke er behagelige at have på, er det sådan set fuldstændig ligegyldigt om de er super smarte. Børn bevæger sig meget, og sidder næsten aldrig stille. Derfor er det ubehageligt for barnet hvis det har bukser på der strammer. Bukser til børn må ikke stramme på nogen måde.

Hos Petitflora finder du flere forskellige slags bukser til børn. F.eks. leggings som jo er en total klassiker ... og jeg forstår så godt hvorfor leggings hitter når i mødre køber bukser til jeres børn.

Leggings er jo lavet i det blødeste bomuldsstof, med en smule stræk i. Og det der gør, at leggings er vild behagelige for barnet, at have på, er det stræk der er i stoffet. Strækket giver en stor bevægelsesfrihed til bukserne. Og bevægelsesfrihed kan der ikke være nok af i et par børnebukser.

Jeg syr også de søde "ballon" bukser til børn. Grunden til de kaldes ballon bukser, er den gode vidde der er i bukserne - hvis du forestiller dig at benene er formet lidt som en ballon, kan du nok forestille dig den vidde der er i ballon bukserne.

Det er et par meget behagelige bukser til de små børn, da der heller ikke her er noget der strammer på nogen måde. I linningen er der en blød elastik, som ikke strammer eller laver mærker på barnets mave.

Udover at bukserne er behagelige og komfortable, så er de bare super søde med ballon effekten i benene ... kan du ikke lige se din lille guldklump for dig, i et par småblomstreret "ballon" bukser - det kan jeg ♥ og det er det billede jeg får for mig når jeg designer og syr de bukser til børn.     

Find de helt rigtige bukser til dit barn hos Petitflora

Er du på udkig efter søde og smarte bukser til dit barn er du kommet til det rette sted. Hos Petitflora finder du nemlig søde bukser til de små piger. Bukser der er lavet i lækre bløde materialer med yndige print af f.eks. små blomster. Udover yndige print er der også fine detaljer på bukserne ... detaljerne på bukserne kan f.eks. være en sød lille flæse, som måske ikke ser ud af så meget - men som giver et utrolig fint udtryk. 

Bukser til børn i bæredygtige materialer

Hos Petitflora finder du bukser til børn der er lavet i bæredygtige materialer. Det er bukser til børn der er syet i øko-tex eller økologiske metervarer. Metervarerne bukserne er syet af, er nøje udvalgt.
ØKO-tex eller økologiske metervare er lavet uden kemisk skadelige stoffer. Derudover er metervarerne lavet i en god og holdbar kvalitet som holder til en masse leg, samtidig kan bukserne vaskes gang på gang uden at de mister farve og facon. Bæredygtighed betyder at tøjet kan holde længe og gerne gå i arv fra barn til barn, og det kan bukserne fra Petitflora.

Shop bukser til børn online hos Petitflora

Om det er bukser til børn , leggings, bluser med flæser eller noget helt andet, du er på udkig efter til dit barn ... kan du med sikkerhed finde det hos Petitflora.

Når du shopper online hos mig, gør jeg ekstra meget for, at du skal føle dig tryg og få en dejlig oplevelse ud af det.

Og lige til slut vil jeg ønske dig rigtig god shopping - og husk hvis du bestiller for mere end 599 kr. -  så betaler jeg fragten.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling