HÅRELASTIKKER BØRN

Et hårelastik er så fint og praktisk når du skal samle håret i en hestehale eller i en knold. Se de fine scrunchies der ligner en lille blomst eller scrunchies med perler herunder.

De bedste hårelasikker som holder i håret

De her hårelastikker fra Bow`s by stær holder med sikkerhed i alle former for hår - tyndt og tykt hår. Udenom selve elastikket er der syet stof, som ikke glider ud af håret. Du har sikkert prøvet det der med at du er nød til at have et almindelig elastik inden under selve hårelastikket fordi det ellers glider ud. Det gør hårelastikkerne fra Bow`s by stær ikke. 

De bedste hårelastikker er dem med stof, for det første fordi det er så skånsomt mod håret. Det er også skånsomt for håret når du sætter elastikken i og når du tager det ud af håret igen. Der er ikke noget der trækker eller river i håret ( som jo ødelægger hårstrå ), når hårelastikket er lavet i stof. 

Hvilket hår passer elastikker med stof til

Elastikker med stof passer til alt slags hår. Uanset om du har tykt eller tyndt hår, vil det holde i dit hår hele dagen. Elastikket passer til både voksne og børn. Har du først prøvet et elastik med stof har du ikke lyst til at bruge andet.

Elastikken er perfekt når du skal sætte håret i en smart hestehale når du F.eks. er på job - det er rart at du slipper for at håret klasker ind i ansigtet på dig. Går du med hårbøjler kan du også sagtens have håret sat i en hestehale.

Hårelastikken er også genial når du dyrker sport. Når du laver en hestehale eller en fletning slipper du for at håret klasker ind i ansigtet på dig.

En blød hår elastik med mange muligheder

De bløde hår elastikker giver en masse muligheder for at lave smarte frisure. Den er faktisk så fin og behagelig at du også sagtens kan bruge den i din brude frisure - til en brude frisure vil det være så elegant med perlespænderne til. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vælger du F.eks. og få lavet en knold til din brude frisure, vil det være ekstra smukt at bruge elastikket med perler.

En anden ting du også kan bruge perle elastikket til er at bruge det om håndleddet - som et armbånd. Det indrammer håndleddet så fint, og især perlerne giver et fint spil til din arm.

Hårelastikket var også moderne i 80`erne

Jeg var teenager i 80`erne - og jeg kan love dig for at hårelastikkerne var et stort hit. Vi brugte altid hårelastikker, både i skolen og når vi skulle til fest i den lokale idrætshal.

Dengang var der dog ikke så mange forskellige elastikker og vælge imellem som der er i dag. Men dengang var udvalget smart for os. Mange bruger, at have deres elastik på håndleddet i dag, og hårelastikkerne der er lavet i stof, er faktisk som et lille fint armbånd når du har det på håndleddet.

I 80èrne havde mine veninder og jeg for det meste langt hår - Lige bortset fra når vi ikke var blevet klippet den der korte "drenge" frisure, hvor håret strittede lige op. Tit havde vi løsthængende hår når vi kom i skole om morgenen. Det var enten fordi håret var lidt vådt endnu, efter vi havde været i bad, eller også var det bare fordi vi ikke havde nået og binde elastikket i håret inden vi skulle ud af døren.  

Det geniale ved at have elastikket på håndleddet er, at du altid har et hårelastik ved hånden. Det kan skifte i løbet af dagen om du har lyst til at have løst hængende hår, eller om du har lyst til at have det i en hestehale. 

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling