Black Friday 2019 hos Petitflora.dk

Som noget nyt har jeg valgt, at hoppe med på bølgen med hensyn til Black Friday. Det vil sige, at Petitflora.dk går helt i sort fredag d. 29 november 2019.

Det bliver en dag med super gode tilbud på babytøj, børnetøj og tilbehør til børnene. Det hele sker fredag d. 29 november 2019.

De gode Black Friday tilbud bliver først vist på siden her, den dag årets største shopping dag løber af stablen.

Alle tilbuddene starter natten mellem torsdag og fredag, så er du en natteravn kan du få fingrene i tilbuddene torsdag kl. 24.00. Black Friday tilbuddene vil være der hele Black Friday til kl. 23.59.

Rigtig god shoppelyst. 

Der er ingen produkter i kategorien

Black Friday med tilbud på babytøj og børnetøj til vanvittige priser!

Black Friday er blevet vanvittig populært. Det er årets største shopping dag på verdens plan. Trenden startede i USA, og efterfølgende har dagen spredt sig til resten af verden.

Den sidste fredag i november år efter år sætter butikker og webshops, deres varer ned, så kunderne kan få lækre varer til lave priser.

Og i år har jeg også valgt, at Petitflora.dk skal repræsenteres til årets største shopping dag. Jeg håber det bliver en succes, så jeg kan gøre det til en tradition.

Hvilket børnetøj der kommer med på Black Friday udsalget, kan du først se her på siden d. 29 november 2019.

I dagene op til Black Friday, sender jeg Nyhedsbreve ud med "smugkig" på hvilken varer jeg sætter ned.

Så hvis du ikke er tilmeldt Petitfloras nyhedsbrev, er du velkommen til at gøre det, hvis du vil se hvilken varer du måske skal kigge efter.

Black Friday giver dig mulighed for at starte julegave indkøbene!

Black Friday er en god anledning til, at starte dine julegave indkøb. Hos Petitflora.dk vil der være en masse gode tilbud på babytøj, børnetøj plus en masse andre lækre produkter til børnene.

Ideen med at købe julegaverne på Black Friday, er at du f.eks. kan købe flere gaver til familien og vennerne, hvis i er på gaver. Det kan være, at du giver din venindes børn julegaver.

Og så er det jo herligt, at kunne købe lidt mere, uden at du overskrider jule budgettet.

Køb adventsgaver på Black Friday!

Black Friday er også en god dag, når det kommer til køb af adventsgaver. Adventsgaver kan hurtigt blive en dyr post, selvom det jo faktisk ikke er meningen. På Black Friday vil der være mange % og sparer på de forskellige varer. På den måde kan dine adventsgaver købes til fornuftige priser.

Det kan være du er mormor eller farmor, og du har nogle børnebørn du gerne vil forkæle med en lille adventsgave, så kan du med fordel købe den på Black Friday d. 29 november 2019.

Find de bedste Black Friday tilbud hos Petitflora.dk!

Black Friday kan være en uoverskuelig og lidt stressede begivenhed. Det vælter sikkert ind i de mailbox dagen lang, med gode og fristende tilbud.

Jeg har lavet en side der helt og holdent er dedikeret til Black Friday. 

På den måde er det nemmere for dig at navigere rundt. Det betyder, at du ikke skal surfe rundt i hele webshoppen for at finde de gode tilbud jeg har lavet. Er du på udkig efter noget lækkert og unikt babytøj og børnetøj, er det nemt for dig at finde det her på siden. 

Køb dine Black Friday tilbud online med fordele hos Petitflora.dk 

En af de største fordele ved, at handle tilbud på Black Friday er at du kan gøre det hjemmefra. Der er da ikke noget mere afslappende end, at smække benene op i sofaen efter en lang arbejdsdag, evt. med en varm kop kaffe eller the - det er jo som regel lidt koldt den 29 november.

Og så er det ellers bare frem med ipadden eller telefonen og så bare gå på opdagelse i de gode tilbud.

En anden fordel er jo selvfølgelig, at du ikke skal til at finde en parkeringsplads inde i byen eller ved storcentret. Det er næsten umuligt på en dag som Black Friday. Men er du så heldig at du finder en parkeringsplads, kan du næsten være 100% sikker på at du næsten kan blive væk i køen mellem alle de andre, der også er på udkig efter de gode Black Friday tilbud.

Så nyd endelig shoppedagen med benene solidt plantet i sofaen, mens du klikker de gode tilbud hjem - og tænk på hvor dejlig afslappende det er, at du bare får de varer leveret lige til døren hvis du ønsker det. Og hvis du har brug for at sende nogle af varerne retur, er det ikke noget problem. Hos Petitflora har du altid 30 dages fuld returret.


Sæt kryds i kalenderen Fredag d. 29 november til Black Friday - Jeg glæder mig til at se dig online

Hvis du ikke vil gå glip af lækkert babytøj og børnetøj til vanvittige priser, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen fredag den 29 november, der går Petitflora nemlig helt i sort.

Det bliver den vildeste shopping dag på hele året. Jeg glæder mig rigtig meget til, at fejre den store shoppe fest med dig.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling