HÅRBØJLER

Hårbøjler er med til at give dig et cool look samtidig med at det holder håret væk fra ansigtet. Her finder du moderigtige hårbøjler til børn og voksne.

Hårbøjler med stof er det nye "sort"

Hårbøjlerne med stof kan virkelig noget. Mange mødre mener ikke, at hårbøjler er noget for dem, men mere noget for deres børn. Men mange af de mødre indrømmer dog, at de tog fejl, efter de først fik prøvet en hårbøjle. 

Hårbøjlerne med stof kan virkelig gøre en kæmpe forskel på et trist og kedeligt hverdags hår. Til hverdag kan hårbøjlen bruges på arbejdet, til sportsaktiviteter og bare hvis du ikke er i humør til at gøre det vilde ud af din frisure.

Hårbøjlerne er også fantastiske til festlige lejligheder såsom bryllupper, barnedåb eller en rund fødselsdag. Til festlige lejligheder kan du med fordel sætte dit hår op med f.eks. spænder, samtidig med at du har en hårbøjle på. Det giver hurtigt et smart og romantisk udtryk, og hvem vil ikke gerne udtrykke sig romantisk til et bryllup?.

Hårbøjler med stof er som sagt det nye "sort", og med god grund. De er så smukke samtidig med at de giver så meget personlighed til dit ansigt. Hårbøjlerne fås med velour stof, hvor selve hårbøjlen er bred plastik, udenpå bøjlen er velour stoffet monteret. Øverst på hårbøjlen, er der bundet en knude. Knuden på bøjlen giver et super sødt og elegant udtryk. 

Alt efter hvilket tøj du har på, altså hverdagstøj eller festtøj giver hårbøjlen dig lige det sidste pift, så outfittet er fuldstændig perfekt.

Hårbøjlerne med stof fås i flere farver - sort, grå, navy, rosa, karry gul, bordeaux. Derudover finder du de smukke hårbøjler hvor stoffet er stribet. Det stribede stof er super praktisk til tøj i snart alle farver, da du nemt vil kunne ramme en farve i dit tøj som passer til farverne på stoffet.

Så tøv endelig ikke med at bruge hårbøjlerne med stof selv. Du vil blive positiv overrasket når du først har prøvet en. Og høre du til en af de mødre, der synes det er sødt og sjovt indimellem, at kunne være klædt i det samme som din datter, så kan i jo med fordel starte med en ens hårbøjle - din datter vil med sikkerhed elske dig for det. 

Leder du efter en hårbøjle som dem de har i de store modehuse?

Hvis du går op i hvordan dit hår sidder, og er du en af dem der elsker at style dit hår på forskellige måder - så har du garanteret set de hårbøjler der hitter stort i de store modehuse.

Trenden fra de store modehuse når det gælder hårbøjler, er dem der kaldes "Høje hårbøjler". Grunden til at de kaldes høje hårbøjler er fordi de har et vatteret inderfoer, som gør at bøjlen hæver sig lidt fra hovedet.

En høj hårbøjle er super smart og gør dig virkelig trendy og med på moden, den indrammer dit ansigt på en rigtig cool måde. Den høje hårbøjle er anvendelig til hverdag hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit look, samtidig med at dit outfit er afslappet og trendy.

Skal du til fest og har du lyst til at sætte håret op til narrestreger kan du også sagtens det med en af de høje hårbøjler. Du kan sagtens sætte dit hår op i en knold eller hestehale samtidig med at du har en hårbøjle på - det fremhæver bare dit ansigt endnu mere, på den smukke og tjekkede måde.

Er det, den store fest du skal af sted til vil det være så flot med en af de flettede hårbøjler - den gør virkelig noget for dit outfit og din udstråling.

Bow`s By Stær følger de store modehuses trend indenfor hårbøjler

Hårbøjler i forskellige farver og designs har altid været et stort hit i de store modehuse. Men noget af det der virkelig er trådt igennem i den seneste tid er det der kaldes " høje hårbøjler ". En høj hårbøjle er hvor indersiden er vatteret / forret. På en almindelig hårbøjle er indersiden ikke vatteret, den er bare beklædt med et tynd stykke stof eller bånd - ligesom for at skjule plastik bøjlen.

Men på de høje hårbøjler er indersiden altså vatteret med ca. 1 cm. super blødt stof. Det gør at hårbøjlen løfter sig en anelse fra hovedet og indrammer dit ansigt på en virkelig smuk måde. Samtidig er den fantastisk og have på. Virkelig blød og lækker. 

Ønsker du at dit udtryk skal være enkel og elegant, kan du med fordel vælge en af de høje hårbøjler.

Bow`s By Stær er kendt for at følge modens trend og designe det der hitter. Og det har de selvfølgelig også gjort i denne sæson med de høje og elegante hårbøjler. De findes i satin i flere forskellige farver. Og så er der den flettede høje hårbøjle - virkelig flotte hårbøjler der får det bedste udtryk frem i dig.  

Bow`s by Stær hårbøjler til dig der er trendy

Hårbøjlerne fra Bows` by Stær er uden tvivl nogle af de bedste på markedet. Camilla der ejer og designer Bow`s by stær, har uden tvivl tænkt over den mindste detalje når hun designer hårbøjlerne.

Bow`s by Stær hårbøjlerne er for det første designet med tanke på miljøet. Alle hårbøjler er lavet i øko-tex certificeret materialer. Dernæst er det selvfølgelig hele meningen, at det skal være smarte, trendy og funktionelle hårbøjler der passer til årstidens hårmode. Hårbøjler i flere forskellige farver der passer til dig og din datters outfit. En hårbøjle giver lige det sidste pift til et perfekt look.

Hårbøjlerne er lavet af hård plast og er betrukket med stof. Det der gør hårbøjlerne så smarte og trendy er den smarte knude der er bundet på midten af bøjlen. Du kan udvide hårbøjlerne så de næsten står vandret, du skal selvfølgelig gøre det lidt nænsomt. På den måde er du sikker på at hårbøjlen kommer til at passe lige præcis til dig, og sikker på den ikke strammer bag ørerne.

Bow`s by stær hårbøjlerne er designet i smukke nedtonet farver der passer til tidens mode, både når det gælder voksen moden og moden til børn. Hårbøjlerne er tænkt til pigerne og til deres mor. De fleste små piger vil elske og gå rundt med en hårbøjle som også deres mor har.


Store og voluminøse hårbøjler er trenden lige nu

De store høje hårbøjler er elegante og voluminøse og de er største trend lige nu. De store udenlandske og danske modehuse bruger dem meget. Er du typen der elsker et stilrent og elegant look vil sådan en hårbøjle lige være noget for dig.

Selvom udtrykket bliver elegant og stilrent, kan du dog sagtens bruge de store hårbøjler til hverdag også. Det er kun fantasien der sætter grænser, med hensyn til hvilket look du skal udstråle. Selvom hårbøjlen er top moderne kan den godt udstråle et feminint og romantisk look. Det er dig der bestemmer hvordan looket skal være, da det også kommer meget an på hvilket tøj du klæder dig i.

Billige hårbøjler kan sagtens være elegante og smarte 

Hårbøjlerne fra Bow`s by Stær er nogle af de billigste på markedet, og stadigvæk er de lavet af en god kvalitet. Camilla der ejer og designer de fine Bow`s by Stær hårbøjler har stor fokus på at de skal være i en god og holdbar kvalitet, samtidig med at de er smarte, trendy og elegante. Og sidst men ikke mindst har hun fokus på prisen. Prisen for en hårbøjle er sat så alle har mulighed for at være med.

Prismæssigt er de sat så du har mulighed for at købe mere end en. Det er jo en rigtig god ting, at de ikke er dyrere - så har du mulighed for at købe til dig selv og din datter. En af de populære hårbøjler med stof fra Bow`s by Stær koster kun 129,- kr. Det gør også at bøjlerne er super gode gaveidéer.

Bow`s by Stær hårbøjlerne passer både børn og kvinder

Hårbøjlerne fra Bow`s by Stær passer til alle hoveder - både børnenes og kvindernes. Og har mor først en hårbøjle kan du næsten være sikker på at lillepigen også brændende ønsker sig en. Små piger har det tit med at de gerne vil ligne deres mor lidt. Og det er jo en super nem måde med en hårbøjle. Hårbøjlerne du finder hos Petitflora passer både til voksne og til børn, da de kan udvides så de lige netop passer til dit og dit barns hoved.

Hårbøjler er ikke kun til børn. De har bestemt også vundet indpas hos voksne kvinder. Grunden til den store popularitet med hårbøjlerne er, at de kan pifte ethvert outfit op og gøre det endnu mere personligt og trendy.

Hårbøjler høre under kategorien accessoirers hvilket er fransk og betyder tilbehør. Tilbehør er altafgørende for din fremtoning mht. moden. Alle kan klæde sig smart og trendy på, men den der tør at tilføre noget unikt tilbehør udskiller sig fra mængden. Det gælder både voksne og børn.

Så på med hårbøjlen uanset om du skal på arbejde, til sport, hygge med veninderne eller skal i det store festskrud.   

Børnene har alle dage været vilde med hårbøjler - eller faktisk med alt hårpynt. Der findes ikke en lille pige med respekt for sig selv, der ikke bliver himmelrykt over at kunne pynte sig som en fin lille prinsesse. Indimellem kan det være svært lige, at finde den sidste fødselsdags eller julegave til pigerne. Der kan du med fordel købe en hårbøjle, den vil med sikkerhed vække glæde.  

Hvad med at give en hårbøjle i gave?

At give en hårbøjle væk i gave er en super god ide`. Både prismæssigt - og også fordi du kan være helt sikker på at modtageren vil blive lykkelig over at få en. Og det er jo virkelig nemt at give en hårbøjle væk, da den passer både til voksne og børn. Tit og ofte mangler man altid lige en lille ting at give, f.eks. til jul. Et godt eksempel på en lille ekstra gave eller værtinde gave - eller en "bare fordi" gave til din bedste veninde - kunne en af de smukke perlespænder være en genial gave.

Har du en sød og yndig pige? Så er løsningen en hårbøjle med sløjfe

Hos Petitflora finder du ikke kun de populære hårbøjler med stof. Du finder også et stort udvalg af hårbøjler med sløjfer. Den slags hårbøjler er lavet af en tynd plast hårbøjle hvor der er bundet grosgrain bånd omkring samtidig med at der er sat en fin sløjfe på i den ene side.

Den slags hårbøjle giver et rigtig sødt og yndigt udtryk til den lille pige. Og et yndigt udtryk er tit noget de små piger "falder" over - det ser man også tit i deres påklædning. Hårbøjlen med sløjfe kan også bruges til de helt små piger. En sådan vil være noget af det sødeste når din pige skal døbes. Og for lige at sætte det sidste prik over i`et til dåben kan du vælge et af dåbsbåndene evt. med en sløjfe i samme farve som hårbøjlen. Og skal dagens dåbsbarn være helt fuldendt, kan du også få en suttesnor fra Bow`s by Stær som matcher i farve som hårbøjle og dåbsbånd. Jeg lover dig, at der ikke vil være et øje tørt på den store dag.

Hårbøjler til det afslappede look!

Hårbøjler er ikke kun til fint brug, som f.eks. bryllupper eller den helt stor familiefest. Hårbøjler er også til det helt afslappede hverdags look. Ja, faktisk kan du sagtens dresse dit yndlings joggingsæt op med en hårbøjle.

Har du en "dårlig hår dag", kan du nemt redde den med en hårbøjle. Det er ikke altid, at tiden er ti,l at du skal bruge en masse tid f.eks. om morgenen på at sætte hår.

Vi kender vist også alle til, at overskuddet ikke altid er der om morgenen, når vi står begravet i madpakker og børn der skal af sted til tiden. Der er det tit os mødre der bliver nedprioriteret, det aller vigtigste er jo,at børnene ser godt ud når de skal af sted.

Fortvivl ikke, du kan stadig være top lækker med en hårbøjle når du møder på arbejde. Også selvom tiden og overskuddet ikke har været der fra morgenstunden, det opdager dine kollegaer slet ikke. De vil med garanti sige at du ser brand godt ud.  

Hårbøjler med sløjfer til det yndige look

Hårbøjler med sløjfer har været fremme længe. Tidligere er det er mest børn der har brugt dem. Meeen her er kvinderne også ved at komme med. Mange kvinder klæder sig yndigt og romantisk, og hårbøjlerne med sløjfe udtrykker et yndigt look.

Hårbøjlerne med sløjfe er en plastik bøjle der er betrukket med Oeko-tex grosgrain. Bøjlen er bøjelig og fleksibel, og passer til både mor og datter. Den kan udvides let, så den ikke strammer bag ørene. 

Ensfarvet hårbøjler i din yndlingsfarve

Det er ikke alle der er til de vilde og spraglede farver. Dem er der selvfølgelig også tænkt på.

Med en ensfarvet hårbøjle, kan du stadig opnå det perfekte look. Selvom hårbøjlen er ensfarvet kan du stadig bruge den på mange måder, samtidig med at du udtrykker dit helt personlige udtryk. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

En ensfarvet hårbøjle er altid god i din basis garderobe. Er du en dag i humør til, at dit tøj skal være farverigt og sommerligt kan du nedtone det lidt med en ensfarvet hårbøjle, og f.eks. lidt smykker som øreringe, halskæder og armbånd som også er lavet i dæmpet farver - det giver et flot og roligt udtryk, selvom tøjet er farverig.

Bruger du mest sort tøj i din hverdag, er det en god ide`at vælge en hårbøjle med lidt farve og spræl på. Du vil blive overrasket over hvor meget liv og personlighed, dit sorte outfit vil få med f.eks. en carry gul, stribet eller en af de moderigtige leopard hårbøjler.

Strammer din hårbøjle ? - Sådan udvider du den!

Du har sikkert haft en hårbøjle på et tidspunkt der strammede lidt, specielt bag ørene. Og for at være ærlig, så er det da bare så irriterende. Det slipper du for med hårbøjlerne hos Petitflora.

De hårbøjler jeg forhandler kan nemlig udvides. Og hold nu op hvor er det bare genialt, for du får jo virkelig meget mere ud af hårbøjlen når det er muligt, at udvide den. På den måde kan hårbøjlen også bruges til både børn og voksne.

Hårbøjlen er lavet af hård plast, det er et materiale der kan give sig, hvis det gøres på den rigtige måde.

Du starter med at tage fat på hårbøjlen med begge hænder - tommeltotten og pegefingeren. Placere fingrene ca. 1 1/2 til 2 cm. fra midten af bøjlen. Derefter presser du forsigtigt på bøjlen, så den faktisk strækker sig vandret. Når du har gjort det, er det en god ide lige og prøve den for at se om det ikke har hjulpet. Føler du stadig den strammer lidt, så udvider du den bare en gang til som jeg har beskrevet her. 

>> Udvidelse af hårbøjlen sker på eget ansvar - Men gør du det som jeg har beskrevet her, skulle der ikke ske noget <<

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling