Savlesmække

Hvis du har små børn derhjemme, så ved du allerede hvor hurtigt barnets tøj bliver vådt. Det er især omkring brystet at tøjet bliver vådt, og det gør det jo fordi barnet savler. Det er helt naturligt, at barnet savler. Men heldigvis kan du undgå at tøjet bliver pladder vådt med en savlesmæk. Hos Petitflora finder du et fint udvalg af savle smække i flotte farver og mønstre.

Køb savlesmække hos Petitflora

Savlesmække er en nødvendighed til dig der har en lille baby. Og hvor er en savlesmæk da bare en genial opfindelse. Små babyer savler, det er helt naturligt. Tit og ofte er babys bluse eller bodystocking helt våd ved halsen og brystet - vel og mærke, hvis du ikke bruger en savlesmæk.

Hos Petitflora finder du, et fint udvalg af savlesmække eller hagesmække som de også kaldes. Alle er håndsyet og hånd hæklet. De findes i flere forskellige farver - ensfarvet, som er rigtig gode at sætte sammen med bluser og bodystockings, som er lavet i f.eks. blomsterprint.

Hvis du går op i barnets outfit, kan det virke lidt "forvirrende" hvis du sætter en savlesmæk der er lavet med blomsterprint, til en bodystocking der også er lavet i blomsterprint. Derfor finder du både ensfarvet savlesmække, samt nogle der er lavet med print - så er der noget at vælge imellem, til barnets forskellige outfits. 

Hæklet savlesmække i smukke farver

Er du til den lidt nostalgiske stil, når det gælder dit barns tøj? Så er de hæklede savlesmække garanteret lige noget for dig. De er vanvittig søde. De giver et rigtig sødt og feminint udtryk hos dit barn.

Det er måske lidt forkert og kalde det en savlesmæk, for det er i virkeligheden en rigtig fin pyntekrave. Garnet som den er lavet i, er en blød bomuld. Den hæklede savlesmæk er dejlig blød for barnet at have på. Og en ekstra god ting er, at den varmer lidt ved halsen og brystet. 

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling