Condor bloomers

Condor strik bloomers er så fine. De er så sirligt strikket i smukke sarte farver. Elsker du den romantiske stil indenfor tøj til dit barn, så er de strikkede bloomers eller shorts som det jo også er, helt sikkert noget for dig. Kendetegnet for shortsene er høj kvalitet, sødt design trods rene linjer samt et virkelig eksklusivt udtryk. De strikkede bloomers har en ribkant ved lårene, og en strikket snor i taljen så de kan strammes så de sidder perfekt på barnet.

Condor bloomers  Der er 2 varer.

Smukke bloomers fra Condor. Strikket bloomers i bomuld med bindebånd i taljen. Farven på de strikkede bloomers fra Condor er en fin old rose. God pasform samt bevægelsesfrihed. God plads til bleen.  ♥ 100% bomuld. ♥ vaskes ved 30 grader. ♥ Må ikke tørretumbles.

DKK 249,95
På lager

Cóndor bloomers til de små børn. Bloomers i strikket bomuld med bindebånd i taljen som sørger for at bukserne bliver siddende hvor de skal uden at stramme. God pasform med en fin strikket rib ved benene som skråner op ad - en fin lille detalje. Farven på bloomers er den smukke varme praline. ♥ 100% bomuld. ♥ vaskes ved 30 grader. ♥ Må ikke...

DKK 249,95
Udsolgt
Viser 1 - 2 af 2

Cóndor er mere end strømper og strømpebukser

Cóndor er meget mere end strømper og strømpebukser. Det spanske brandt er også kendt for børnetøj, blandt andet lækkert strik til børn.

Hos Petitflora finder du de smukke bloomers i strikket bomuld, som virkelig kendetegner det eksklusive design med smukke enkle linjer, og farver der er nøje afstemt.

Bloomers fra Cóndor  er selvfølgelig i den samme høje kvalitet, som deres strømper og strømpebukser. Strik bloomers er bløde og lækre, her er kun brugt de bedste materialer til fremstillingen af den bomuld bloomers er lavet i.

Med et par bloomers over et par strømpebukser fra Cóndor er dit barn klædt godt på, Cóndor er nemlig kendt for troværdighed og ansvarlighed når det kommer til deres design af børnetøj.

Se Petitfloras store udvalg af bloomers

Rul til toppen