Condor strømper

Strømper fra spanske Condor. Strømperne til babyer og børn er lavet i den blødeste bomuldskvalitet, og med det smukkeste hulmønster i siden. Når Condor designer deres strømper på deres lille fabrik lidt nord for Barcelona, er det med henblik på, at strømperne skal være stilfulde og klassiske og i blide farver som let falder ind i børnenes basis garderobe.  

Condor er kendt for at fremstille strømper til børn, hvor pasform og komforten er i højsæde. Her får du virkelig strømper til dit barn i en høj kvalitet, vask efter vask. På de lunere dage er knæstrømperne så søde sammen med et par shorts.

Se shortsene som vil passe fint til strømperne

  • 59,95 kr 6På lager
    Smukke Cóndor knæstrømper med hulmønster i farven praline. Hulmønstret går langs benet på strømpen. Strømperne er lavet i et materiale der har let stræk og en blød elastik i åbningen. Det lette stræk og elastikken i åbningen sikre at strømperne bliver siddende hvor de skal.  ♥ 100% bomuld. ♥ vaskes ved 30 grader. ♥ Må ikke tørretumbles

Køb smukke Cóndor strømper hos Petitflora!

Hos Petitflora er jeg så glad for at kunne tilbyde dig de super smukke strømper fra Cóndor til børn. Strømperne med hulmønster er en smart ankelstrømpe som lige går op under knæet.

Cóndor knæ strømperne er lavet i 100% bomuld, den blødeste bomuldskvalitet du kan forestille dig. Dit barn vil med garanti elske disse strømper.

Ned langs siderne på strømperne er der det fineste hulmønster, som bare giver så meget udtryksmæssigt. Om sommeren er det super smart med et par af knæ strømperne under f.eks. en nederdel fra Petitflora eller shorts.

Kvaliteten er virkelig høj på strømperne fra Cóndor, den lækreste bløde bomuld med lidt blød elastik i, så strømperne bliver siddende hvor de skal.

Hos Petitflora finder du også et stort udvalg af Minipop bambus strømperne

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling