Her kan du møde Petitfloras små børne modeller

Petitfloras små modeller. Herunder ser du mine små modeller / brand rep., som jeg bruger når der skal tages nogle flotte billeder, af mit design af børnetøj.

Det er alle nogle jeg har fundet på Instagram. Alle mine " model børn", er super søde og skønne. Og så har de alle nogle mødre der bare er vanvittig gode til, at tage de flotteste billeder. Jeg tager også selv en masse stemningsbilleder af mit børnetøj, og ligger op på både Facebook og Instagram. Men det giver altså bare et helt andet udtryk, af tøjet når det er børnene der har det på.

@_rosemille

         ROSEMILLEMODEL.jpg              ROSEMILLEMODEL2.jpg

Her ser du de to søde piger fra Rosemille. Pigerne er tvillinger og hedder så yndigt Rose & Kamille, de er 3 år. Rose & Kamilles mor hedder Kristina, og deres far hedder Rene`.

Familien bor i Jylland, i det flotteste hus. Huset de bor i er en gammel Patricia villa, som familien så smukt har sat i stand, det ses tydeligt, at Kristina er indretningsarkitekt.

Mor Kristina tager de flotteste billeder af pigerne, hun forstår lige at få det rette lys og den rette vinkel, så børnetøjet fra Petitflora rigtig shiner. Og pigerne ligner jo nogen der ikke har bestilt andet end agere modeller for deres mor.

Er du er vild med indretning i den fine nordiske stil - Så kig lige forbi Kristinas blog også

@annika_Lausten

         LIAMHUE.jpg                 1LIAM.jpg

Her skal du møde Liam, han er 1 1/2 år. Liam er ene "hane" i model teamet hos Petitflora. Han er simpelthen den skønneste dreng. Liam bor sammen med sin mor Annika, i Nordsjælland. Farmand er også en stor del af Liams liv, men han bor desværre langt væk, nemlig i Tanzania, så det er ikke så ofte som familien ønsker, at de ser hinanden.

Mor Annika studerer ( hun er en sej mor ), og satser på at hun kommer ind på pædagog seminaret til sommer.

Liam er en lille skøn ballademager som elsker, at fjolle rundt, danse, synge og bare hygge med de mennesker han har kær.

Har du lyst til at se mere til Liam og hans familie - Så kan du følge dem her

@minlykke

         BØRNEMODELANDREA.jpg          BØRNEMODELANDREA2.jpg

Det her er Andrea. Andrea er 2 år, hun bor på landet med hendes efterhånden store familie.

Andrea skal være storesøster inden længe, og hun glæder sig helt vildt. Hun elsker og lave mad, sammen med hendes mor - eller som mor Kristina siger, er Andrea mest vild med at spise maden. Andrea er et ude barn, og kan være ude dagen lang.

Hun er en god blanding af en lille drengepige, som elsker og lege med de store, og helst de vilde lege. Meen hun kan skam også være en lille Miss diva, som er ude på ballade  og gerne vil have sin vilje. Så hun er jo bare lige præcis som hun skal være ♥

Har du lyst til, at lære Andrea og hendes familie lidt bedre og kende - Så kan du følge dem her

@camillafackmann

           ROSABLOOMERS.jpg                FACKMANNNEDERDEL.jpg 


 

Hende du møder her, hedder Melia Mynthe og hun er 2 år. Melia Mynthes mor Camilla er sindssyg dygtig bag et kamera. Mor Camilla er 28 år, og hendes store hobby er, at tage billeder. Hun interessere sig meget for mode, især indenfor børnetøj.

Og heldigvis er det en sand fornøjelse for hende, at tage billeder af Melia Mynthe i mit design af børnetøj, og Melia Mynthe elsker at posere foran kameraet.

Hun elsker at gøre sig fin i en yndig pigekjole og hårsløjfer, men samtidig er hun en lille vildbasse med krudt i r....

Tag en tur rundt i Camillas skønne univers på Instagram

Læs mereVis mindre
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu